+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Maxon пропонує безкоштовну ліцензію на Maxon One усім українським художникам

Максон пропонує українських художникам ліцензію на Maxon One

Кореспонденти Максона шокували ситуацію, яка вперше втягнулася в Україну. При цьому життя Максона буде використана для захисту країни і економіки країни.

Максон вперше за довгий час відповідає за реалізацію всіх своїх бізнесів, а компанія «Максон» вперше працює над Росію.

Крім того, компанія Maxon запустила програму для всіх своїх співробітників, включаючи пожертви на користь організації, і надання додаткової допомоги населенню в Україні.

Компанія «Максон» одразу є головною компанією «Немечек» і це є основою для розвитку всіх, хто постраждав від центрального військового конфлікту в Україні.

"З іншого боку, ми зможемо говорити про стратегію Країни Україна. Максон зміг використати maxon one для українських художників, які відповідають за створення графіків. 

Усі в Максоні шоковані та засмучені нинішньою ситуацією в Україні та навколо неї. Ми приєднуємося до світової спільноти, яка засуджує цю необґрунтовану та жахливу агресію з боку Росії. Наші серця і думки - з українським народом, а також з нашими колегами і творчою спільнотою в постраждалих регіонах.

Оскільки економічні санкції проти Росії є ефективним способом, яким ми змушуємо докладати зусиль для відновлення миру, Максон вирішив призупинити роботу всього нового бізнесу, а також постійну підтримку поточних клієнтів у Росії.

Крім того, Максон допомагатиме в зусиллях з переселення біженців і запровадив щедру програму зіставлення для всіх своїх співробітників, які жертвують благодійним організаціям, які допомагають у вирішенні гуманітарної кризи в Україні.

Сім'я Максон разом зі своєю материнською компанією Nemetschek та її дочірніми компаніями стоїть разом з усіма, хто постраждав від цієї кризи в Україні.

Ми бажаємо нашій громаді, діловим партнерам та зацікавленим сторонам успіхів, безпеки та міцного здоров'я в ці складні часи.

Інші новини

Найкраща ціна