+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Metallic DMaaS (Data Management-as-a-Service) став доступним на платформі ArrowSphere

Metallic DMaaS (Управління даними як послуга) став доступний на платформі ArrowSphere

Commvault Metallic DMaaS - це набір рішень корпоративного класу, який дозволяє реалізувати захист даних в простій Моделі SaaS. Metallic реалізує масштабоване резервне копіювання та відновлення даних, які зберігаються всередині корпоративної ІТ-інфраструктури, в хмарі і в гібридному середовищі, і може обслуговувати всі основні робочі навантаження, включаючи Microsoft 365 і Microsoft Dynamics 365, Salesforce, віртуальні машини, контейнери, бази даних, дані у вигляді файлів і об'єктів, а також ноутбуки і настільні комп'ютери. Крім того, використання Metallic допомагає клієнтам дотримуватися вимог законодавства про захист персональних даних, включаючи GDPR.

У минулому році Commvault і Microsoft уклали угоду про спільний ринок, розробку і продаж Metallic DMaaS спільно з Azure для створення потужного рішення інформаційної безпеки з використанням простого управління SaaS. Metallic надає розширені функції збереження і захисту даних для Microsoft 365 з можливістю швидкого їх відновлення в разі несподіваного видалення, пошкодження або кібератаки, а також може обслуговувати всі хмарні платформи Microsoft (Microsoft 365, Dynamics 365 і Azure).

Arrow Electronics додала рішення для резервного копіювання та відновлення Metallic DMaaS (Data Management-as-a-Service) до своєї платформи управління з хмари ArrowSphere.

Commvault з самого початку розробив Metallic як масштабне рішення SaaS, яке надає послуги, що зменшують витрати на управління та інфраструктуру та звільняють ресурси користувачів та партнерів для швидкого масштабування свого бізнесу. Включення портфеля metallic в платформу ArrowSphere надає провідні в галузі рішення для захисту даних клієнтам, яким потрібні кращі способи захисту даних і запобігання збоїв, надійний захист від кіберзагроз, а також забезпечення дотримання постійно жорстких юридичних і корпоративних правил», – сказав віце-президент Metallic з глобальних ринків Go to Market. «Ми раді, що цей новий етап розвитку Metallic зміцнить давнє партнерство Commvault зі Arrow.

Інші новини

Найкраща ціна