+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Microsoft представила Viva Sales - нову програму, що об'єднує CRM, Microsoft 365 і Teams

Microsoft представила Viva Sales - нову програму, що об'єднує CRM, Microsoft 365 і Teams

Microsoft представила Viva Sales, новий додаток для взаємодії з продавцями, який поєднує будь-яку технологію управління взаємовідносинами з клієнтами (CRM), Microsoft 365 та Teams, щоб забезпечити більш раціональний процес продажів на основі штучного інтелекту. Останні два роки змінили те, як ми працюємо. Співробітники вимагають більшого від своїх роботодавців у сучасному гібридному світі — від інструментів, які вони використовують, до годин та місць, де вони працюють. Для продавців гібридне робоче середовище означає проводити більше часу у відеоконференціях, чатах, електронній пошті та документах, щоб спілкуватися з клієнтами та укладати угоди.

Продавцям також необхідно звертатися до своєї CRM-системи, а також до кількох програм та баз даних кілька разів на день, щоб бути в курсі своїх рахунків. Це призводить до десятків перерв, коли вони переміщуються між цими розрізненими програмами та інструментами спільної роботи та підвищення продуктивності, які вони використовують для виконання адміністративних завдань, спільної роботи всередині компанії та роботи над угодами. Проте все, чого хочуть продавці, — проводити більше часу зі своїми покупцями.

Але що, якби все, що потрібно продавцеві для роботи, було зібрано в одному місці, де він і так проводить більшу частину свого дня — у дзвінках, зустрічах та чатах? Що, якщо їх записи про клієнтів, дані та завдання були б розумно організовані та доступні в інструментах, які вони використовують щодня? Що, якщо середовище спільної роботи, яку продавці використовують для спілкування з покупцями, автоматично забезпечує наступний найкращий аналіз дій та настроїв?

Наскільки більший вплив могли б мати продавці та скільки часу вони могли б проводити з покупцями? Як це покращить їхній досвід продажів? І наскільки більше прибутків вони могли б принести своїй компанії?

Саме це спонукало Microsoft розробити Viva Sales, новий додаток для взаємодії з продавцями.

Viva Sales збагачує вашу CRM та повертає продавцеві інформацію
Viva Sales – це новий сучасний спосіб продажу. Viva Sales як розумний компаньйон CRM полегшує життя продавців, збагачуючи їх CRM. Подумайте про всі дані про клієнтів та угоди, які вже є в Outlook, Teams та програмах Office, таких як Word, Excel і PowerPoint, але ніколи не потрапляють до системи CRM. Ці ідеї важко отримати, тому що продавець має вводити дані вручну.
 
Покращуючи систему CRM за допомогою даних про взаємодію з клієнтами з Microsoft 365 та Teams, а також можливостей штучного інтелекту (ІІ), Viva Sales дозволяє продавцям бути більш тісно пов'язаними зі своїми клієнтами, що призводить до більш персоналізованої взаємодії з клієнтами та більш швидкого укладання угод . Це відбувається за допомогою простої функції маркування клієнтів, яка автоматизує збір даних, заощаджує час продавця та надає його організації більш повну картину угоди та статусу клієнта. З вбудованим штучним інтелектом Viva Sales схожа на тренера з продажу, який просуває угоди разом із рекомендаціями та нагадуваннями. Цей інтелектуальний рівень надає продавцям інформацію, яка їм потрібна, щоб допомогти їм бути продуктивнішими.
 
Майбутнє продажів — це нова система вивчення. Це дозволяє продавцям отримувати необхідну інформацію у потрібний час та в потрібному контексті за допомогою інструментів, з якими вони знайомі, що дозволяє спростити їхню роботу. Viva Sales ґрунтується на Microsoft Viva, запущеній минулого року, яка надає інтегровану платформу взаємодії зі співробітниками, яка підтримує всіх упродовж усього шляху співробітника. Viva об'єднує спілкування, знання, навчання, цілі та ідеї, щоб кожна людина та команда могли досягати більшого з будь-якого місця. Тепер з Viva Sales ми представляємо першу рольову програму Viva, спеціально розроблену для задоволення потреб продавців.

Інші новини

Найкраща ціна