+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Партнерство об'єднає рішення VMware з послугами Kyndryl з проектування, створення та управління ІТ-рішеннями

Партнерство об'єднає рішення VMware з проектуванням ІТ-рішень Kyndryl, створенням та управлінням послугами

VMware, як і Kyndryl, нещодавно став незалежним і є лідером у допомозі клієнтам перенести існуючі програми в хмару, а також у створенні нових хмарних пропозицій», – сказав генеральний директор Kyndryl.

Опинившись самодостатнім, Kyndryl може розвивати партнерські відносини з іншими компаніями за межами групи IBM, сказав він, «дозволяючи клієнтам ще швидше запускати, модернізувати і трансформувати свої операції і підтримувати корпоративний контроль, а також робити це безпечно і надійно за допомогою кращих технологій і рішень, розроблених і побудованих для світу розподіленої роботи».

За даними VMware, деякі з існуючих спільних рішень з Kyndryl включають програмно-визначені мережеві сервіси, міграцію робочого навантаження, крос-хмарне розгортання, управління мережами та контейнерами, автоматизацію та надання.

В рамках співпраці Kyndryl і VMware зосередяться на розширенні можливостей модернізації додатків, послуг цифрового робочого простору, безпеки, крайових обчислень, мультихмарних проектів і т.д. Партнерство об'єднає рішення VMware з сервісами Kyndryl для проектування, побудови та управління ІТ-рішеннями.

В результаті співпраці партнери зможуть розширити спектр послуг з консалтингу, системної інтеграції та управління для підтримки платформи VMware Tanzu і розгортання додатків vSphere на мультихмарній інфраструктурі VMware.

Крім того, Kyndryl і VMware домовилися про створення Спільної інноваційної лабораторії, призначеної для створення нових рішень. У Kyndryl і Microsoft схожий спільний проект, зазначає CRN.

У прес-релізі йдеться, що VMware працює з IBM більше 20 років, а у Kyndryl є «тисячі кваліфікованих фахівців з сертифікатами VMware». Перед реструктуризацією в IBM зазначили, що співпраця Kyndryl з VMware і Microsoft продовжиться.

Інші новини

Найкраща ціна