+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Віртуальні машини Azure на базі Arm тепер доступні ще у чотирьох регіонах

Віртуальні машини Azure на базі Arm тепер доступні ще у чотирьох регіонах

У вересні Microsoft оголосив про доступність нових серій віртуальних машин Azure загального призначення Dpsv5 і Dplsv5, а також Epsv5, оптимізованих для пам'яті, на базі процесора Ampere Altra Arm.

Віртуальні машини Dpsv5, Dplsv5 та Epsv5 тепер доступні у наступних чотирьох додаткових регіонах Azure: Західна частина США, Північно-Центральна частина США, Південь Великобританії та Центральна Франція. В результаті нові віртуальні машини тепер доступні у 15 регіонах Azure. Віртуальні машини також доступні зонально в таких регіонах: Західна частина США 2, Східна частина США, Центральна частина США, Західна Європа, Північна Європа і Східна Австралія.

Віртуальні машини на базі Arm можна включати до кластерів Kubernetes, керованих за допомогою служби Azure Kubernetes (AKS). Віртуальні машини на базі Azure Arm пропонують видатне співвідношення ціни та якості та енергоефективності та були розроблені для ефективного запуску масштабованих, хмарних робочих навантажень, баз даних з відкритим вихідним кодом, веб-серверів та серверів додатків та багато іншого. Віртуальні машини Azure на базі Arm також підтримують збірки Windows 11 Professional і Enterprise Insider Preview, щоб допомогти клієнтам швидше та економічніше створювати клієнтські програми на базі Arm.

Додаткові відомості про доступність регіонів можна знайти на сторінці Продукти Azure у регіонах.

Кількість регіонів, з якими працює Azure, — понад 60. Цей список більший, ніж будь-який інший постачальник хмарних рішень. Ви легко знайдете центр обробки даних та регіони, які ідеально підходять для вас та ваших клієнтів.

Інші новини

Найкраща ціна