+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Veeam випустив масштабне оновлення: нові версії продуктів для хмарних платформ

Veeam випускає масштабне оновлення: нові версії продуктів для хмарних платформ

Veeam випустила серйозне оновлення: нові версії продуктів для провідних гіпермасштабних публічних хмарних платформ, включаючи нові можливості підтримки Azure SQL, Amazon EFS і сховище об'єктів для архівації. 

Нові функції та вдосконалення включають резервне копіювання Veeam & реплікацію v11a, хмарні можливості для AWS, Microsoft Azure та Google Cloud Platform, інтеграцію з Kasten K10 для Kubernetes, підтримку резервного копіювання віртуалізації Red Hat, миттєве відновлення в Nutanix AHV, Veeam ONE v11a та консолі постачальника послуг Veeam v6

Veeam забезпечує хмарну підтримку провідних гіпермасштабних публічних хмар – AWS, Microsoft Azure і Google Cloud – як частини єдиної платформи для гібридних/мультихмарних середовищ, забезпечуючи безпрецедентний вибір і простоту при використанні одного або декількох постачальників. Нові функції та можливості Veeam Backup & Replication v11a (і кожної окремої хмарної пропозиції) дозволяють організаціям прискорити впровадження хмари, забезпечуючи надійний захист даних та управління ними з однієї консолі.
 
Вбудована безпека для додаткових сервісів: Розширення вбудованого резервного копіювання та відновлення до баз даних Amazon Elastic File System (Amazon EFS) та Microsoft Azure SQL. Автоматизація на основі політики спрощує управління та усуває сценарії, а швидке та гнучке відновлення дозволяє організаціям працювати цілодобово та без вихідних.
Найнижча вартість архівного сховища: досягнення довгострокових цілей збереження хмарного резервного копіювання в рамках бюджету. Нова підтримка льодовика Amazon Simple Storage Service (Amazon S3), глибокого архіву льодовика S3, сховища архівів Microsoft Azure та хмарного архіву Google зменшує витрати на архівування даних до 50 разів.
Покращена безпека та контроль: захист зашифрованих даних резервних копій від програм-вимагачів та інших кіберзагроз. Інтеграція з AWS Key Management Service (KMS) і Azure Key Vault, а також нові функції RBAC підвищують безпеку завдяки спрощеному контролю авторизації доступу.
Одна платформа з необмеженими можливостями: централізоване резервне копіювання та відновлення AWS, Microsoft Azure та Google Cloud Platform з єдиної, простої у використанні консолі. Безпосередньо відновіть БУДЬ-ЯКУ резервну копію Veeam в AWS, Azure, а тепер і Google Cloud для необмеженої мобільності в хмарі.

Інші новини

Найкраща ціна