+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

VMware та Kyndryl оголосили про розширення партнерства для модернізації додатків та розвитку мультихмарних сервісів

VMware і Kyndryl оголошують про розширення партнерства для модернізації додатків і розробки мультихмарних сервісів

VMware і Kyndryl оголосили про розширення стратегічного партнерства, яке зосередиться на модернізації додатків і мультихмарних сервісах. Завдяки новим розробкам компаній клієнти зможуть прискорити впровадження цифрових інновацій в свої бізнес-процеси.

Спільна робота над розробкою рішень з проектування, створення та управління ІТ-системами дозволить підвищити якість продукту для клієнтів. Експерти прогнозують збільшення темпів модернізації підприємств за рахунок швидкого розгортання сучасних і більш безпечних додатків, спроектованих і побудованих для роботи в розподіленому середовищі.

Співпраця компаній триває вже понад 20 років. Згідно з новою угодою, VMware і Kyndryl орієнтовані на розробку рішень для мультихмарної інфраструктури і управління додатками, організацію цифрового робочого простору, а також забезпечення відмовостійкості і безпеки ІТ-систем.

«Мультихмара – це цифрова бізнес-модель на найближчі 20 років. Вже зараз більшість організацій розміщують сотні додатків у кількох хмарних інфраструктурах. У новій реальності керівники бізнесу шукають способи зберегти гнучкість і стійкість ІТ-систем. Розширення співпраці VMware і Kyndryl спрямоване на надання послуг, які підвищать стійкість бізнесу. Разом ми надамо клієнтам розумніші способи модернізації хмарних і периферійних систем і додатків, а також забезпечимо безпечне робоче середовище для віддалених працівників», – сказав старший віце-президент VMware зі стратегічного співробітництва підприємств.

Kyndryl і VMware спільно реалізують проекти в рамках Joint Innovation Lab - платформи для розвитку мобільних сервісів, яка буде спрямована на модернізацію додатків і контейнерної інфраструктури, підвищення прозорості і безпеки ІТ-систем з використанням платформи VMware Tanzu, а також розробку мультихмарних рішень управління. Для забезпечення безперебійної роботи і захисту додатків в будь-яких хмарних середовищах Kyndryl і VMware будуть використовувати кросхмарні сервіси VMware Cross-Cloud Services.

Інші новини

Найкраща ціна