+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новости

Azure Hybrid, Multicloud, and Edge Day - цифрова подія Microsoft

Azure Hybrid, Multicloud, and Edge Day - цифрова подія Microsoft

Зареєструйтеся на цю цифрову подію, щоб:

  • Перегляньте Azure Arc в дії з демонстраційними демонстраціями та технічними глибокими зануреннями.
  • Почуйте, як інженери Microsoft обговорюють, як створювати або модернізувати програми для гібридних і мультихмарних середовищ.
  • Дізнайтеся у клієнтів, які розповідають, як вони використовують рішення Azure для реалізації своїх гібридних і мультихмарних стратегій.
Ви також отримаєте відповіді на свої запитання щодо гібридних і мультихмарних рішень, а також Azure Arc під час живого чату запитань і відповідей.
Розробка інфраструктури та програм стає все складнішою, оскільки організації охоплюють поєднання локального, хмарного та периферійного середовища. Такі складнощі виникають, коли:
 
Організації хочуть максимізувати свої наявні локальні інвестиції, як-от традиційні програми та центри обробки даних.
Робочі навантаження не можна перемістити в загальнодоступні хмари через нормативні вимоги або вимоги щодо суверенітету даних.
Потрібна низька затримка, особливо для граничних робочих навантажень.
Організаціям потрібні інноваційні способи трансформації своїх даних у нові продукти та послуги.
Робота в різних середовищах створює складнощі в управлінні та безпеці. Але комплексні гібридні рішення можуть не тільки вирішити ці складнощі, але й запропонувати нові можливості для інновацій. Наприклад, організації можуть впроваджувати інновації в будь-якому місці в гібридних, багатохмарних і периферійних середовищах, додаючи до цих середовищ безпеку Azure і хмарні служби за допомогою такого рішення, як Azure Arc.
Azure Hybrid, Multicloud, and Edge Day — ваш шанс побачити, як впроваджувати інновації будь-де з Azure Arc
Ось п’ять причин відвідати Azure Hybrid, Multicloud і Edge Day:
Слухайте реальні історії успіху, поради та передові практики від клієнтів, які використовують Azure Arc. ІТ-лідери від поточних клієнтів поділляться, як вони використовують Azure Arc, щоб дозволити ІТ, базам даних і командам розробників швидше надавати цінність своїм користувачам, швидко добувати бізнес-дані для більш глибокого розуміння, модернізувати наявні локальні додатки та легко підтримувати середовища та системи. актуальні.
Будьте одними з перших, хто почує, як експерти з продуктів Microsoft презентують інновації, новини та анонси для Azure Arc. Отримуйте останні оновлення про найповніший портфель доступних гібридних рішень.
Подивіться гібридні рішення в дії. Дивіться демонстрації та технічні глибокі занурення на гібридних і багатохмарних рішеннях, зокрема Azure Arc і Azure Stack HCI, під керівництвом інженерів Microsoft. Ви також почуєте, як лідери продуктів презентують демонстрації про керований екземпляр SQL із підтримкою Azure Arc, Business Critical — рівень обслуговування, який нещодавно став загальнодоступним. Business Critical створено для критично важливих робочих навантажень, які вимагають найвимогливішої продуктивності, високої доступності та безпеки.
Отримайте відповіді на свої запитання. Використовуйте живий чат із запитаннями й відповідями, щоб задати свої запитання та отримати уявлення про свій конкретний сценарій від експертів та інженерів Microsoft із продуктів.
Відкрийте для себе нові можливості для розвитку навичок. Дізнайтеся, як ви можете розширити свій набір гібридних і мультихмарних навичок за допомогою останніх тренінгів і сертифікатів від Microsoft, включаючи сертифікацію гібридного адміністратора Windows Server.

Azure Hybrid, Multicloud, and Edge Day

June 15, 2022
9:00 AM‒10:30 AM Pacific Time

Delivered in partnership with Intel.

Другие новости

Лучшая цена