+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новости

Google додасть в браузер Chrome алгоритми машинного навчання, щоб зробити роботу з програмою зручнішою

Google додасть в браузер Chrome алгоритми машинного навчання, щоб зробити роботу з програмою зручнішою

Google вирішила додати в браузер Chrome алгоритми машинного навчання, щоб зробити роботу з програмою зручнішою, а веб-серфінг позбавити настирливих запитів від сайтів на показ повідомлень. Chrome блокуватиме ці запити, якщо вважає, що користувачеві вони нецікаві, а також буде підставляти кнопки з найбільш актуальними функціями в поточному контексті.

У версії Chrome 102 оновляться алгоритми машинного навчання, що повністю працюють прямо в браузері без обміну даними з серверами Google або будь-якими іншими зовнішніми ресурсами. Алгоритми ідентифікуватимуть сайти, що надсилають користувачеві запити на показ повідомлень, які той з високою ймовірністю відхиляє, і такі запити блокуватимуться ще до виведення.

У перспективі ця ж технологія зробить інтерфейс браузера адаптивним: панель інструментів програми буде реально підлаштовуватися під потреби користувача, відображаючи поруч з адресним рядком кнопки голосового пошуку або «Поділитися» в той момент, коли вони знадобляться з найбільшою ймовірністю. І знову Google обіцяє, що ця функція працюватиме локально без звернення до зовнішніх ресурсів. Втім, цю можливість можна буде відключити, призначивши лише одну функцію кнопці.

Google у березні оновив браузерну модель машинного навчання, в 2,5 рази підвищивши можливість виявлення фішингових сайтів.

Другие новости

Лучшая цена