+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

2024 Gartner Magic Quadrant for Cloud AI Developer Services - Microsoft названо лідером

2024 Gartner Magic Quadrant for Cloud AI Developer Services - Microsoft названо лідером

Microsoft п'ятий рік поспіль названо лідером Gartner® Magic Quadrant™ у сфері послуг для розробників хмарних технологій штучного інтелекту. Microsoft продовжує приділяти першочергову увагу інвестиціям у наш портфель Azure AI. Microsoft знаходиться на передньому краї розширення можливостей клієнтів у їхньому творчому шляху ІІ, пропонуючи багатофункціональну уніфіковану платформу, яка надає передові моделі, послуги та повністю інтегровані інструменти для прискорення інновацій. Саме тому понад 65% компаній зі списку Fortune 500 зараз використовують службу Azure OpenAI, а десятки тисяч інших організацій із різних галузей і в усьому світі впроваджують інновації за допомогою Azure AI.

Azure AI продовжує розширювати межі інновацій, надаючи клієнтам передові API та моделі, які перетворюють галузі та дають компаніям можливість досягати більшого. Служби штучного інтелекту Azure мають багатий набір функцій і дають можливість відповідальним рішенням штучного інтелекту створювати, отримувати та реагувати із зображеннями, відео та аудіо, що забезпечує більш природну взаємодію з технологіями та розширює можливості генеративних програм штучного інтелекту.    

Каталог моделей штучного інтелекту Azure є свідченням прагнення Microsoft надавати нашим клієнтам найпередовіші моделі штучного інтелекту, сприяючи створенню середовища інновацій та зростання. Завдяки таким лідерам галузі, як OpenAI, Mistral AI, Cohere, Hugging Face, Meta та іншим, каталог моделей надає різноманітний вибір із більш ніж 1600 великих мовних, малих мовних моделей та моделей машинного зору, що прискорює доступність та різноманітність моделей штучного інтелекту для клієнтів . дозволяючи їм вибирати найкращі варіанти продуктивності та вартості для своїх додатків.  

Albert Heijn, провідна мережа супермаркетів у Нідерландах, використовує передові API та моделі Azure AI для реалізації серії ініціатив, що охоплюють сценарії використання: від персоналізації клієнтів до прогнозування попиту та проектів з утилізації харчових відходів. Одна з таких програм - "Сканувати мій рецепт" на базі Microsoft Azure AI Vision і Azure OpenAI Service. Цей інструмент дозволяє користувачам зручно додавати всі інгредієнти з рецептів кулінарної книги у кошик покупок, роблячи здорове приготування більш доступним.  

"  Оскільки ми значною мірою покладаємося на Azure OpenAI та інші сервіси Azure для використання генеративного ІІ, ми творимо спільно з Microsoft і разом вивчаємо всі технологічні можливості  ". Ноортьє ван Генугтен, віце-президент з виробництва продукції, Albert Heijn 

У сфері розробки ІІ, що швидко розвивається, розробникам необхідна комплексна екосистема інструментів, що підтримують життєвий цикл розробки, від концепції до виробництва та постійного моніторингу. Інтегровані інструменти Azure AI поєднують усі інструменти, необхідні для створення рішення генеративного штучного інтелекту. Розширена генерація вилучення на основі Azure AI Search покращує моделі ІІ, надійно прив'язуючи їх до вибраних вами джерел даних, що дозволяє отримувати більш контекстуально релевантні та точні вихідні дані. Точне налаштування додатково уточнює ці моделі з використанням конкретних даних, покращуючи їхню продуктивність при виконанні завдань. Швидкий потік організує процес розробки, забезпечуючи ефективне експериментування та ітерацію, а оцінка моделей пропонує надійний механізм для систематичної оцінки та покращення продуктивності моделі. Azure AI Content Safety включає набір настроюваних фільтрів для контенту, створеного як людьми, так і штучним інтелектом, які допомагають забезпечити безпеку роботи генеративного штучного інтелекту для співробітників, клієнтів і партнерів без шкідливого контенту. Разом ці інструменти спрощують шлях від концепції ІІ до розгортання, забезпечуючи швидкі інновації та надаючи інструменти для захисту ваших програм протягом усього життєвого циклу генеративного ІІ. 

Telstra, провідна австралійська телекомунікаційна та технологічна компанія, використовує доповнену пошукову генерацію на базі Azure AI Search, щоб надійно обґрунтувати свої генеративні рішення штучного інтелекту на власних даних. Їх нові рішення допомагають працівникам, які працюють на передовій лінії, та агентам з обслуговування клієнтів реагувати на запити клієнтів швидше та ефективно за допомогою Ask Telstra, яка надає агентам технічну інформацію під рукою, та One Sentence Summary, яка миттєво знайомить агентів з історією клієнтів.  

«  90% агентів з обслуговування клієнтів, які протестували «Зведення в одному реченні», підвищили свою ефективність. Їхні дзвінки вимагали на 20% менше наступних дій… 84% агентів оцінили Ask Telstra як позитивний вплив на взаємодію із клієнтами  ». Рохіт Лахотіа, генеральний директор зі штучного інтелекту клієнтів та каналів, Telstra 

Сьогоднішні генеративні рішення штучного інтелекту, такі як другі пілоти, вимагають різних API, моделей, інструментів розробки, відповідальних функцій штучного інтелекту, моніторингу та управління. Об'єднання розрізнених продуктів може стати перешкодою та забирати час розробника. Ось чому ми об'єднуємо всі необхідні послуги та інструменти для корпоративного генеративного ІІ, спрощуючи створення, тестування та розгортання додатків ІІ завдяки інвестиціям Microsoft в Azure AI Studio. 

В Azure AI Studio особлива увага приділяється підходу «спочатку код», який дозволяє розробникам швидко переходити від концепції до виробництва, дотримуючись відповідальних методів роботи зі штучним інтелектом. Це простір для спільної роботи, який оптимізує життєвий цикл розробки, гарантуючи, що безпека, конфіденційність та відповідність вимог знаходяться на передньому краї інновацій. 

Разом ці інструменти утворюють надійну екосистему в Azure AI Studio, дозволяючи клієнтам впевнено та гнучко розробляти революційні програми на базі штучного інтелекту. 

Magic Quadrant for Cloud AI Developer Services Vendors

  • Alibaba Cloud
  • Amazon Web Services
  • Google
  • H2O.ai
  • Huawei Cloud
  • IBM
  • Microsoft
  • OpenAI
  • Oracle
  • Tencent Cloud

Інші новини

Найкраща ціна