+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Adobe та Figma взаємно погодилися розірвати угоду про злиття

Adobe та Figma взаємно погодилися розірвати угоду про злиття

Adobe і Figma оголосили про те, що вони уклали взаємну угоду про розірвання раніше оголошеної угоди про злиття, про яку спочатку було оголошено у вересні. 15 грудня 2022 року, згідно з яким Adobe придбала б Figma за готівку та акції.

Хоча обидві компанії продовжують вірити у переваги та конкурентні переваги об'єднання, Adobe та Figma взаємно погодилися розірвати угоду на підставі спільної оцінки відсутності чіткого шляху для отримання необхідних дозволів регулюючих органів від Європейської комісії та Управління з питань конкуренції та конкуренції Великобританії. Управління ринків.

"Adobe і Figma категорично не згодні з недавніми висновками регулюючих органів, але ми вважаємо, що в наших інтересах рухатися вперед незалежно", - сказав Шантану Нарайен, голова та генеральний директор Adobe. «Хоча Adobe та Figma поділяють бачення спільного перевизначення майбутньої творчості та продуктивності, ми, як і раніше, маємо хороші можливості для того, щоб отримати вигоду з наших величезних ринкових можливостей та місії щодо зміни світу за допомогою персоналізованого цифрового досвіду».

"Фігма створила неймовірну платформу для дизайну продуктів, і я впевнений у їх подальших інноваціях і зростанні, провівши більше року зі своєю командою та спільнотою", - сказав Девід Вадхвані, президент підрозділу цифрових медіа компанії Adobe. «Мене вразив Ділан та його неймовірна команда у Figma, і я шукатиму способи співпрацювати, щоб радувати спільних клієнтів у майбутньому».

"Проходження цього процесу з Шантану, Девідом і командою Adobe тільки зміцнило мою віру у переваги цієї угоди, але за останні кілька місяців стає все очевиднішим, що регулюючі органи дивляться на речі по-іншому", - сказав Ділан Філд. , співзасновник та генеральний директор Figma. «Хоча ми розчаровані результатом, я дуже вдячний усім, хто зробив свій внесок у ці зусилля, і радий знайти інші способи впровадження інновацій від імені наших відповідних спільнот Adobe».

Компанії підписали угоду про розірвання угоди, яка вирішує всі невирішені питання щодо угоди, включаючи виплату Adobe Figma раніше узгодженої плати за розірвання.

Крім історичної інформації, цей прес-реліз містить прогнозні заяви щодо змісту застосовного законодавства про цінні папери. Крім того, в даному прес-релізі використовуються слова "буде", "очікує", "може", "буде", "може", "передбачає", "має намір", "планує", "думає", "прагне". », «мети», «оцінки», «очікує», «сподівається», «продовжує» та подібні висловлювання, а також заяви щодо нашої орієнтації на майбутнє, як правило, призначені для позначення прогнозних заяв. Кожна з прогнозних заяв, які ми робимо в цьому прес-релізі, пов'язана з ризиками, невизначеностями та припущеннями, що ґрунтуються на інформації, доступній нам на дату цього прес-релізу. Такі ризики та невизначеності, багато з яких пов'язані з питаннями, що знаходяться поза нашим контролем, можуть призвести до того, що фактичні результати істотно відрізнятимуться від цих прогнозних заяв. Чинники, які можуть викликати або сприяти таким відмінностям, включають, крім іншого: нездатність ефективно впроваджувати інновації та задовольняти потреби клієнтів; питання, пов'язані з розробкою та використанням ІІ; нездатність реалізувати очікувані вигоди від інвестицій чи придбань; нездатність ефективно конкурувати; збитки нашої репутації чи брендам; перебої в обслуговуванні чи збої у системах інформаційних технологій нами чи третіми особами; інциденти безпеки; нездатність ефективно розвивати, керувати та підтримувати важливі ділові відносини з третіми сторонами; ризики, пов'язані з транснаціональною корпорацією та несприятливими макроекономічними умовами; нездатність найняти та утримати ключовий персонал; складні цикли продажу; зміни та дотримання глобальних законів та правил, у тому числі щодо інформаційної безпеки та конфіденційності; нездатність захистити нашу інтелектуальну власність; судові розгляди, розслідування регулюючих органів та позови про порушення прав інтелектуальної власності; зміни у податковому законодавстві; складні процеси державних закупівель; ризики, пов'язані з коливаннями чи термінами визнання доходів від наших пропозицій щодо передплати; коливання курсів іноземних валют; витрати на знецінення; наші існуючі та майбутні боргові зобов'язання; катастрофічні події; та коливання цін на наші акції. Додаткова інформація про ці та інші фактори обговорюється в розділі «Фактори ризику» в останньому річному звіті Adobe за формою 10-K та в останніх квартальних звітах Adobe за формою 10-Q. Ризики, описані в цьому прес-релізі та документах Adobe, поданих до Комісії з цінних паперів та бірж США, повинні бути ретельно перевірені. Adobe не бере на себе жодних зобов'язань публічно публікувати будь-які зміни до прогнозних заяв або відображати події або обставини після дати цього повідомлення, за винятком випадків, передбачених законом.

Figma це платформа дизайну для команд, які разом створюють продукти. Figma, створена в Інтернеті, допомагає командам проводити мозкові штурми, проектувати та створювати якісніші продукти — від початку до кінця. Будь то об'єднання інструментів, спрощення робочих процесів або спільна робота між командами та часовими поясами, Figma робить процес проектування швидшим, ефективнішим і захоплюючим, зберігаючи при цьому все на одній сторінці.

Інші новини

Найкраща ціна