+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Dassault Systèmes представила нові рішення 3DExperience Solidworks for Makers та 3DExperience Solidworks for Students

Dassault Systèmes представив нові рішення 3DExperience Solidworks для виробників і 3DExperience Solidworks для студентів

Dassault Systèmes представив два рішення, які відкривають нові способи проектування, співпраці та обміну ідеями: 3DExperience Solidworks для makers і 3DExperience Solidworks для студентів. Вони надають спільнотам винахідників та студентів хмарний доступ до цифрового середовища для проектування, розробки та спільного створення інновацій.

3DExperience Solidworks for Makers допоможе об'єднати винахідників та наставників для покращення творчості, співпраці та співпраці. Ентузіасти, які активно використовують у своїй діяльності цифрові технології, зможуть розвиватися за допомогою додатків 3DExperience Solidworks Professional, 3D Creator і 3D Sculptor. Крім того, у них буде можливість поділитися своїми особистими проектами з глобальною спільнотою Madein3D, яка існує за підтримки Dassault Systèmes. Його членами є відомі розробники, авторитетні експерти та новатори. Учасники зможуть отримати допомогу від членів спільноти та надихнутися спілкуванням з однодумцями.

3DExperience Solidworks для студентів допоможе студентам підготуватися до пошуку роботи на висококонкурентному ринку. Рішення сприятиме розвитку навичок дизайну, співпраці, управління проектами та аналізу даних, які сьогодні надзвичайно популярні в галузі. Рішення включає в себе можливість роботи з додатками 3DExperience Solidworks Student, 3D-дизайнера Student і Collaborative Business and Industry Innovator з будь-якої точки світу, а також доступ до глобальної онлайн-спільноти однодумців і експертів на платформі 33DExperience. Крім того, студенти зможуть отримати два галузевих сертифіката.

«3DExperience Solidworks змінює спосіб навчання, співпраці та інновацій студентами та винахідниками», – сказав генеральний директор Solidworks Dassault Systèmes. «Студенти заздалегідь отримають доступ до необхідних інструментів, що дозволить їм розвинути навички, які затребувані в галузі, і досягти успіху на роботі. Винахідники зможуть приєднатися до спільноти однодумців, які поділяють пристрасть до творчості і готові допомогти своїм досвідом і бажанням співпрацювати. Обидва отримають знання та ноу-хау, необхідні для створення нових успішних продуктів та користувацького досвіду. Таким чином, вони зможуть змінювати правила гри на ринку. Це революційно новий підхід до використання портфоліо додатків Solidworks, підключених до платформи 33DExperience і керованих нею».

Пропозиція 3DExperience Solidworks для студентів буде доступна в травні 2021 року, а 3DExperience Solidworks для виробників у другій половині 2021 року з можливістю покупки в Інтернеті на платформі 33DExperience.

Інші новини

Найкраща ціна