+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Microsoft планує додати до Windows 10 нову функцію інформування користувачів

Microsoft планує додати до Windows 10 нову функцію для інформування користувачів

Microsoft планує додати в Windows 10 нову функцію для інформування користувачів. Завдяки їй власники ПК зможуть отримувати інформацію про те, чому у них немає доступу до того чи іншого оновлення програмної платформи.

Процес оновлення Windows 10 - одна з головних проблем платформи. Це пояснюється тим, що ОС використовується на сотнях мільйонів пристроїв з різними конфігураціями апаратного, програмного забезпечення та драйверів. Хоча Microsoft не може створити ОС, яка може бездоганно встановлювати та працювати на всіх пристроях, за останні роки розробники внесли масу змін до Windows Update, процесу встановлення тощо.

Одне з таких змін пов'язано з тим, що Microsoft блокує установку оновлень на несумісних пристроях. Незважаючи на те що розробники регулярно оновлюють інформацію про відомі проблеми сумісності, користувачам цього явно недостатньо. Іншими словами, якщо ваш комп'ютер не може оновитися, наприклад, до Windows 10 (2004), ви не зможете знати, що саме викликає його.    

Повідомляється, що в майбутньому Microsoft надасть користувачам більше інформації про те, що саме стало причиною блокування оновлень. Згідно з повідомленнями, компанія працює над створенням "настроюються і дійових" блоків оновлень для Windows 10. Завдяки цьому користувачі зможуть побачити, чому блокується установка того чи іншого оновлення програмної платформи. Наприклад, якщо оновлення заблоковано через несумісних драйверів мережевої карти, інформацію про це можна побачити у відповідному меню програми Settings. Очікується, що новий інтерфейс користувача Windows Update стане більш інтерактивним та інформативним.

Інші новини

Найкраща ціна