+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Microsoft планує впровадити технології штучного інтелекту від OpenAI у свої офісні програми

Microsoft планує впровадити технології штучного інтелекту від OpenAI у свої офісні програми

Microsoft планує впровадити технології штучного інтелекту від OpenAI до своїх офісних програм, включаючи Word, Outlook, PowerPoint та інші.

Передбачається, що завдяки ІІ користувачі матимуть можливість додавати до документів фрагменти автоматично згенерованого тексту на основі підказки. Серед інших завдань ІІ можна буде використовувати для створення електронних листів, згенерованих автоматично з урахуванням інформації, яку користувач хотів би донести до одержувача.
 
2019 року Microsoft інвестувала в OpenAI мільярд доларів США для розробки нових технологій для своїх продуктів. У 2021 році компанія представила Copilot - інструмент для допомоги програмістам у написанні коду, створений спільно з OpenAI.
 
У Мережі з'явилися повідомлення про те, що Microsoft може використовувати ІІ-бот ChatGPT від OpenAI для надання результатів пошуку в Bing природною мовою замість переліку посилань. За словами колишніх і нинішніх співробітників, плани компанії можуть включати інтеграцію таких інструментів в офісний пакет Microsoft 365 для підвищення його продуктивності. Одне із джерел The Information повідомило, що в компанії більше року займаються розробкою персоналізованих інструментів для створення електронних листів та документів, розробляють методи машинного навчання на основі даних клієнтів.
 
Для успішного впровадження технологій ІІ необхідно виконати низку умов. Наприклад, ChatGPT надає не завжди точні результати, частково через те, що він не сканує інтернет постійно в пошуках новин або оновлень. Якщо інструменти Microsoft для створення тексту за допомогою ІІ будуть надавати неправдиву або образливу інформацію, це може відвернути клієнтів від їх використання.
 
Також має бути забезпечена необхідна конфіденційність, щоб ІІ можна було безпечно налаштовувати для окремих клієнтів без ризику доступу до даних сторонніх осіб. За словами джерела, Microsoft працює над методами збереження конфіденційності для алгоритмів обробки природної мови від OpenAI GPT-3 (Generative Pre-trained Transformer 3) та GPT-4.
 
Також дуже важливо, щоб інструменти на основі ІІ працювали без помилок, щоб не злякати клієнтів від використання нових функцій.

Інші новини

Найкраща ціна