+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Microsoft Priva повідомляє про нові рішення, які допоможуть модернізувати вашу програму конфіденційності

Microsoft Priva повідомляє про нові рішення, які допоможуть модернізувати вашу програму конфіденційності.

Зростання складності нормативних вимог і постійно мінливі правила ускладнюють повсякденне управління конфіденційністю. Ручні, неефективні процеси та негнучкі інструменти можуть ускладнити організаціям розуміння того, де знаходяться дані і як вони використовуються. Портфель продуктів Microsoft Priva допомагає організаціям вирішувати ці проблеми і виконувати існуючі нормативні зобов'язання, що виникають.

Microsoft радий оголосити про розширення сімейства продуктів Microsoft Priva. Microsoft Priva була представлена ​​у 2021 році, щоб допомогти організаціям орієнтуватися у складному світі операцій із забезпечення конфіденційності. Розширення Microsoft Priva надає автоматизовані можливості, які допомагають організаціям відповідати вимогам конфіденційності, пов'язаним із особистими даними.

У сьогоднішньому цифровому середовищі обізнаність людей щодо конфіденційності даних зросла до безпрецедентного рівня. Люди все більше усвідомлюють складну мережу точок даних, які визначають їхнє існування в Інтернеті, а також те, як їх дані збираються та використовуються. Це спонукало до колективного заклику захистити особисту інформацію від необґрунтованого вторгнення та знайти способи, що дозволяють людям взяти під контроль свої особисті дані. Суспільність стала більш проникливою щодо необхідності вжиття суворих заходів щодо захисту конфіденційних даних та забезпечення їхньої конфіденційності. Підвищена увага до прав людини на конфіденційність даних – це не просто швидкоплинна тенденція – це фундаментальний зсув у тому, як суспільство сприймає та цінує недоторканність особистої інформації.

У відповідь на цю ситуацію необхідність створення і підтримки довіри клієнтів ніколи не була більш очевидною. З'явилися рішення щодо забезпечення конфіденційності, які дають організаціям можливість встановлювати прозорі та етичні методи роботи з даними. Зміцнення довіри клієнтів – це зобов'язання надати людям можливість контролювати власні дані.

Надійні рішення щодо забезпечення конфіденційності необхідні для дотримання нормативних вимог та розвитку культури прозорості, підзвітності та поваги до конфіденційності користувачів. Застосовуючи більш надійні рішення для забезпечення конфіденційності, організації не тільки зміцнюють свій захист, а й стають на шлях встановлення міцних відносин зі своїми клієнтами – відносин, що ґрунтуються на взаємній довірі та цілісності даних. Крім дотримання нормативних вимог, організаціям слід використовувати методи прозорості даних, щоб отримати глибше розуміння переваг, поведінки та тенденцій клієнтів. Ці керовані дані можуть стати стратегічним активом, що дозволяє приймати більш обґрунтовані рішення, надавати цільовий маркетинг клієнтам, які погодилися його отримувати та розробляти персоналізовані послуги. Пріоритет конфіденційності — це не просто юридична необхідність, а шлях до отримання значної та стійкої цінності з величезної кількості даних, які знаходяться у розпорядженні організації.

Організації повинні знизити ризик недотримання конфіденційності і бути готовими до нових правил, що з'являються. Їм потрібне комплексне рішення, яке допоможе їм контролювати та встановлювати протоколи конфіденційності у всій організації. Рішення Microsoft Priva підтримують операції із забезпечення конфіденційності у всіх масивах даних, прокладаючи швидкі та економічні шляхи для дотримання правил конфіденційності та запобігання ризикам їх недотримання. За допомогою сімейства Microsoft Priva організації можуть автоматизувати управління, визначення та відстеження процедур забезпечення конфіденційності у будь-якому масштабі, щоб забезпечити конфіденційність, безпеку та відповідність особистих даних нормативним вимогам. Давайте коротко розглянемо кожного члена сім'ї.

Створіть основу для забезпечення конфіденційності за допомогою Microsoft Priva Privacy Assessments – рішення, яке автоматизує виявлення, документування та оцінку використання особистих даних у всьому вашому сховищі даних. Автоматизуйте оцінку конфіденційності та створіть повний звіт про дотримання вимог відповідального використання персональних даних. Вбудовуйте власну структуру ризиків конфіденційності в кожну оцінку, щоб програмно визначати фактори, що сприяють ризику конфіденційності. Знизьте організаційні ризики та збільште довіру до суб'єктів ваших даних. Оцінка конфіденційності Priva допомагає на будь-якому етапі забезпечення конфіденційності, дозволяючи повною мірою використовувати дані вашої компанії, забезпечуючи при цьому їх правильне використання.

  • Автоматизуйте створення оцінок конфіденційності : виявляйте та документуйте використання особистих даних у вашому сховищі даних за допомогою легко створюваних оцінок, що настроюються.
  • Моніторинг використання особистих даних: автоматизуйте моніторинг змін у діях обробки даних, які вимагають дій щодо забезпечення конфіденційності.
  • Оцініть ризики конфіденційності. Розробте персоналізовану структуру ризиків конфіденційності та використовуйте автоматичний аналіз ризиків на основі інформації про використання даних, отриманої в результаті оцінки конфіденційності.

Microsoft Priva Privacy Risk Management покликана допомогти вам спростити виявлення використання неструктурованих персональних даних. Управління ризиками конфіденційності Priva дозволяє вам автоматизувати зниження ризиків за допомогою політик, які відповідають вашим конкретним потребам. Це також допоможе вам створити робоче місце, стійке до конфіденційності, виявляючи особисті дані та критичні ризики для конфіденційності, пов'язані з ними, автоматизуючи зниження ризиків для запобігання інцидентам з конфіденційністю та надаючи співробітникам можливість приймати розумні рішення щодо обробки даних.

  • Виявляйте персональні дані та критичні ризики для конфіденційності. Отримайте видимість ваших особистих даних та пов'язаних з ними ризиків конфіденційності, що виникають внаслідок надмірного розкриття, накопичення та передачі за допомогою автоматичного виявлення даних, аналізу карт користувачів та корельованих сигналів.
  • Автоматизуйте зниження ризиків та запобігайте порушенням конфіденційності . Ефективно знижуйте ризики конфіденційності та запобігайте порушенням конфіденційності за допомогою автоматичних політик та рекомендованих дій користувача.
  • Надайте співробітникам можливість приймати розумні рішення щодо обробки даних. Розвивайте попереджувальну культуру конфіденційності за рахунок підвищення обізнаності та відповідальності за ризики конфіденційності, не знижуючи продуктивності працівників.

Оскільки закони про регулювання конфіденційності даних щодо технологій відстеження постійно розвиваються, а штрафи за недотримання зростають у геометричній прогресії, організаціям потрібна платформа, яка дозволить їм уникати ризиків та стандартизувати дотримання вимог щодо відстеження в масштабі. Сканування Microsoft Priva Tracker дозволяє організаціям автоматизувати виявлення та класифікацію технологій відстеження, включаючи файли cookie, пікселі та маяки на всіх своїх веб-сайтах. За допомогою сканування Priva Tracker організації можуть усувати ризики невідповідності трекерів, ефективно відслідковувати відповідність веб-сайтів вимогам та легко вирішувати проблеми відповідності. Сканування Priva Tracker дозволяє вашій організації посилити політику конфіденційності для максимального контролю та видимості.

  • Реєструйте та скануйте веб-домени . Автоматизуйте сканування на наявність різних видів трекерів, що дозволить вам швидко ідентифікувати та класифікувати всі технології відстеження на ваших веб-сайтах.
  • Оцінюйте веб-трекери та керуйте ними. Використовуйте гнучкі налаштування сканування, щоб легко виявляти відповідні елементи на ваших веб-сайтах.
  • Оптимізація звітності про відповідність: скануйте області невідповідності та відстежуйте проблеми відповідності протягом усього життєвого циклу веб-сайтів.

Отримайте більше користі від даних, отриманих за згодою користувача, та дотримуйтесь найскладніших сучасних правил конфіденційності даних за допомогою підходу до оптимізації управління згодою та використання даних за згодою. Рішення Microsoft Priva Consent Management, створене на основі великого досвіду та знань Microsoft в галузі забезпечення конфіденційності, надає рішення для спрощення та оптимізації управління згодою на особисті дані та можливості публікації у вашій організації.

  • Створюйте моделі згоди , що настроюються та відповідають нормативним вимогам . Швидко створюйте моделі динамічної згоди, використовуючи готові шаблони для простого розгортання.
  • Оптимізація розгортання моделей згоди. Використовуйте централізований процес для опублікування моделей згоди в масштабі кількох регіонів.
  • Макети для конкретної організації: створюйте фірмові макети для моделей згоди, які відповідають потребам бізнесу, що змінюються.

Оскільки персональні дані часто розподіляються по кількох середовищах, організаціям необхідне рішення, яке дозволить їм виконувати запити про права суб'єктів та керувати ними по всьому сховищу даних для забезпечення максимальної прозорості. Створене на основі великого досвіду та знань Microsoft у сфері забезпечення конфіденційності даних, Microsoft Priva subject Rights Requests є рішенням для забезпечення конфіденційності нового покоління, яке дозволяє організаціям автоматизувати виконання запитів про права суб'єктів у своїх локальних, гібридних та мультихмарних середовищах. За допомогою запиту на права суб'єктів Priva організації можуть керувати доступом, видаленням та експортом запитів на права суб'єктів по всьому середовищу даних. щоб допомогти завоювати довіру клієнтів.

  • Ефективно керуйте запитами на права суб'єктів: оптимізуйте виконання завдань за запитами прав суб'єктів, використовуючи параметри, що настроюються у ваших робочих процесах, забезпечуючи наскрізний контроль операцій запиту прав суб'єктів.
  • Виявляйте персональні дані в різних типах даних та місцях: знаходьте та керуйте запитами прав суб'єктів у мультихмарних сховищах даних, включаючи Microsoft Azure, Microsoft 365 та інші джерела даних, такі як Amazon Web Services, Google Cloud Platform та інші.
  • Створіть агенти даних із низьким кодом для автоматизації виконання завдань. Створіть агенти з низьким кодом для автоматичного пошуку та виконання запитів особистих даних за допомогою Microsoft Power Automate.

Інші новини

Найкраща ціна