+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Microsoft визнала наявність проблеми з порушенням роботи Alt+Tab у Windows 10

Microsoft визнала наявність проблеми з порушенням Alt + Tab в Windows 10

Розробники з Microsoft визнали наявність проблеми, пов'язаної з порушенням режиму швидкого перемикання між запущеними додатками за допомогою комбінації клавіш Alt + Tab в Windows 10. Це відбувається з деякими користувачами програмної платформи після встановлення недавнього оновлення Windows 10 20H2, яке також відоме як Оновлення Windows 10 жовтня 2020 року.

Комбінація клавіш Alt + Tab у Windows 10 дозволяє швидко перемикатися між відкритими вікнами та програмами. У Windows 10 20H2 розробники вдосконалили багатозадачність, додавши підтримку перемикання між вкладками в браузері Edge за допомогою Alt + Tab. Розробники впевнені, що використовувати цю комбінацію клавіш для перемикання між завданнями досить просто, тому вона отримала нові додатки в інтернет-браузері компанії.

Згідно з повідомленнями користувачів, комбінація клавіш Alt + Tab в деяких випадках не працює належним чином після установки Windows 10 October 2020 Update. Деякі користувачі помітили, що при використанні цієї функції порушується послідовність відкритих вікон. Наприклад, якщо ви відкриваєте три вікна і хочете перейти до перегляду пера за допомогою Alt + Tab, замість цього відкриється друге вікно.

Інформація про цю проблему надходить до служби технічної підтримки Microsoft через канали зворотного зв'язку. В одному з останніх звітів розробники підтвердили, що в даний час вивчають запити користувачів і повідомили про усунення проблеми в попередніх версіях Windows 10. Корпорація Майкрософт, ймовірно, вирішить проблему неправильного поводження з клавіатурою Alt + Tab, включивши патч у звичайний рухомий список сукупних оновлень, які надаються користувачам щомісяця.

Інші новини

Найкраща ціна