+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Нові MindManager для Microsoft Teams та MindManager Windows 21 створюють оптимальні умови для спільної роботи

Новий MindManager для Microsoft Teams і MindManager Windows 21 створюють оптимальні умови для співпраці

Команда розробників®  MindManager розширила набір інструментів візуалізації, призначених для переміщення проектів, планів і робочих процесів від концепції до реалізації. Новий MindManager® для Microsoft Teams і MindManager® Windows 21 підвищують продуктивність команди, створюють оптимальний досвід співпраці та підтримують високий рівень узгодженості для більш обґрунтованого прийняття рішень та спільного успіху.

«Часто робота команд ускладнюється фрагментацією даних, а також недостатньою поінформованістю про діяльність колег. Низький рівень узгодженості може стати причиною зупинки проектів, неефективної комунікації і провальних стратегій і планів », - говорить старший директор з продукту MindManager. «Завдяки інструментам для організації даних, представлення інформації та відстеження прогресу проекту MindManager забезпечує умови для безперебійної співпраці та успішної комунікації, завдяки чому ваша команда буде працювати безперебійно, як годинниковий механізм».

Власники підписки MindManager Enterprise отримують повний набір продуктів MindManager, включаючи інтуїтивно зрозумілі інструменти візуалізації, які підвищують продуктивність і підтримують співпрацю:

  • НОВИЙ! MindManager® Windows 21. Розширені можливості візуалізації допоможуть вам перетворити наявні дані на практичні та дієві діаграми.
  • MindManager® для Mac 13. Скористайтеся перевагами функцій організації та прийміть специфічні для macOS функції.
  • НОВИЙ! MindManager® для Microsoft Teams : За допомогою цієї програми ви можете спільно редагувати карти, керувати приладними дошками команди та дотримуватися розкладу — прямо в Microsoft Teams.
  • ПОЛІПШЕННЯ! MindManager® Snap. У™ будь-який час і в будь-якому місці: знімки зображень, посилань та іншого вмісту. Збільште командну роботу за допомогою нової функції, щоб отримувати та ділитися захопленим вмістом між групами користувачів за допомогою настільної програми, браузера Chrome або мобільного пристрою.
  • ПОЛІПШЕННЯ! Мобільний додаток MindManager® Go. Потужні функції фільтрації та пошуку (тепер з підтримкою багатокористувацького режиму MindManager Snap) дозволяють зосередитися на ключових темах проекту. Доступно для iOS і Android.
  • Спільне редагування (лише для Windows): проводьте хмарні конференції в режимі реального часу, де учасники можуть приєднуватися до нарад з комп'ютерів Windows і Mac. Однак запрошеним користувачам не потрібна ліцензія MindManager для доступу до робочого сеансу спільного редагування.

Новий MindManager Windows 21 інтегрується з платформами та програмним забезпеченням, які користуються попитом у бізнес-середовищі. Оновлення дозволяють легко централізувати потік інформації і закріпити колективні знання і досвід:

  • НОВИЙ! Імпорт та експорт файлів (сховищ): використовуйте OneDrive, Google Диск, SharePoint, Box і Dropbox для експорту та імпорту файлів будь-якого підтримуваного типу, зокрема Microsoft Word, Excel і Project.
  • ОБРОБЛЕНІ! Експорт Microsoft Word: Процедура експорту в Word (без необхідності установки рідного додатка Word) містить додаткові настройки і є більш гнучкою.
  • ПОЛІПШЕННЯ! Слайди та презентації Застосуйте функції діаграм до окремих слайдів і додайте інформацію з кількох карт, збережених локально або в хмарі.
  • НОВИЙ! Текстові прискорювачі Щоб додати ресурси і теги до тем, просто вставте "@" або "#" перед тегом або ім'ям ресурсу.
  • НОВИЙ! Стиль подачі інформації, представленої в темі Гнучкі налаштування, свіжий дизайн і новий стиль подачі даних, що містяться в темі, дозволяють організувати більш чітку і зрозумілу подачу інформації в MindManager Windows і MindManager для Microsoft Teams.
  • НОВИЙ! Тематичні інфобокси Приховуйте несуттєву інформацію, забезпечуючи своїм картам високий рівень візуального завантаження, зберігаючи при цьому швидкий доступ до всіх компонентів. Інформацію можна перетягувати з карт на теми і навпаки.
  • НОВИЙ! Фігури об'єктів Стандартні галузеві форми, такі як стрілки блоків, шеврони, паралелограми та трапеції, можуть допомогти підвищити ефективність створення діаграм.
  • НОВИЙ! Потужні додаткові елементи для блок-схем. Збільште видимість матеріалу за допомогою поліпшених роз'ємів для позначення зв'язків і зробіть складні блок-схеми легшими для розуміння з лінійними переходами (включаючи округлені, мостові і перехідні).
  • ПОЛІПШЕННЯ! Продуктивність і зручність використання Відкрийте для себе понад 30 покращень, таких як кольорове кодування ресурсів, спрощена горизонтальна прокрутка, настроювана прив'язка сітки тощо.
  • ПОЛІПШЕННЯ! Розбірні карти Сукупні дані з різних джерел: Розбірні карти дозволяють додавати як окремі теми, так і повноцінні тематичні структури з декількох карт (незалежно від розташування файлів) в одну зведену діаграму.

Набір продуктів MindManager: доступність

MindManager Windows 21 — це новий компонент пакета MindManager. Продукт доступний російською, китайською, голландською, англійською, французькою, німецькою, французькою, японською та іспанською мовами у форматі безстрокової ліцензії або підписки. Підписка включає доступ до всіх продуктів MindManager для Windows.

Сьогодні MindManager для Microsoft Teams доступний корпоративним клієнтам у форматі прямого завантаження.

Спільне редагування надається виключно клієнтам MindManager Windows у рамках підписки; в якості додаткової покупки для власників MindManager Enterprise з гарантією та підтримкою (MSA); або для власників персональних ліцензій MindManager для Windows із планом захисту від оновлень.

 MindManager Enterprise також включає MindManager Windows 21, MindManager для Mac 13, програму читання MindManager (Windows/Mac) і сервер MindManager для SharePoint. MindManager Enterprise, доступний для команд із 5 або більше співробітників, пропонує спрощений процес адміністративної інсталяції та забезпечує глибоку інтеграцію з Microsoft Office, Project і SharePoint. Елементи керування зміною вмісту захищають конфіденційну інформацію на картках.

Про MindManager

MindManager допомагає окремим особам, командам і цілим організаціям досягати чудових результатів. Наше програмне забезпечення спрямоване на спрощення процесів збору та систематизації даних, а також на оптимізацію методів обміну інформацією. MindManager об'єднує розрізнені ідеї і неструктуровані дані в динамічні візуальні карти, забезпечуючи високий рівень контролю над часовими ресурсами і завданнями, а також дозволяючи сформувати більш чітку і глибоку картину загального стану справ. Мільйони користувачів по всьому світу вибирають MindManager для ефективного представлення інформації, генерації ідей, планування і реалізації всіляких завдань. MindManager є частиною портфоліо додатків Corel. Для отримання додаткової інформації відвідайте www.mindmanager.com.

Продукти Corel дозволяють мільйонам користувачів по всьому світу створювати чудові дизайни в рекордно короткі терміни. Наша компанія виробляє програмне забезпечення найвідоміших брендів галузі і дає можливість людям займатися творчістю, ефективно взаємодіяти один з одним і досягати якісних результатів - як самостійно, так і в команді. Запорукою нашого успіху є наше постійне зобов'язання надихати наших клієнтів і допомагати їм досягати своїх цілей за допомогою широкого спектру інноваційних додатків, таких як CorelDRAW®, ClearSlide®, MindManager®, Parallels® і WinZip®.

Інші новини

Найкраща ціна