+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Звернутися до техпідтримки можна буде прямо з месенджера WhatsApp

Зв'язатися з техпідтримкою можна прямо з месенджера WhatsApp

Незабаром користувачі WhatsApp зможуть при необхідності звертатися в службу технічної підтримки месенджера прямо з додатків. Ця функція була помічена в одній з нових бета-версій WhatsApp і в даний час знаходиться на стадії тестування.

За даними мережевих джерел, функція, що спрощує процес звернення в службу підтримки месенджера, з'явилася в бета-версії WhatsApp 2.20.202.7. З її допомогою буде набагато простіше взаємодіяти з технічною підтримкою в разі виникнення будь-яких проблем в роботі сервісу. Нагадаємо, що в даний час для отримання допомоги і вирішення всіляких питань користувачам WhatsApp доводиться користуватися електронною поштою.

Нова функція дозволить спілкуватися зі співробітниками служби підтримки безпосередньо в чаті. При оформленні заявки потрібно описати проблему, а також надати інформацію про використовуваному пристрої. Після обробки запиту будуть отримані відповідні повідомлення, а сама заявка перейде в статус виконаного.

Варто відзначити, що останнім часом WhatsApp отримав масу корисних функцій. Однією з останніх стала можливість назавжди відключити повідомлення в чатах. Крім того, незабаром розробники планують додати підтримку декількох пристроїв. Це означає, що користувачі зможуть одночасно підключатися до облікового запису WhatsApp за допомогою до чотирьох пристроїв. Згідно з повідомленнями, ця функція розроблялася протягом декількох місяців, але поки не стала загальнодоступною.

Інші новини

Найкраща ціна