+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Підтримка Office 2010 та Office 2016 для Mac закінчилася. Що вам потрібно знати

Підтримка пакета Office 2010 і Office 2016 для Mac завершилася. Що потрібно знати

Підтримка пакетів Office 2010 і Office 2016 для Mac завершилася сьогодні . Це означає, що корпорація Майкрософт більше не надаватиме технічну підтримку, виправлення помилок і оновлення системи безпеки для цих продуктів, а організації, які продовжують їх використовувати, з часом можуть зіткнутися з підвищеними ризиками безпеки та проблемами відповідності вимогам. Вимоги до підключення до служб Office 365 також змінилися, і тепер користувачам знадобляться програми Microsoft 365, Office 2019 або Office 2016, щоб підключитися до служб Office 365, таких як Exchange Online і SharePoint Online. Корпорація Майкрософт не вживатиме жодних активних заходів для блокування підключення старіших версій клієнтських програм Office, але ці старіші версії не відповідатимуть покращеним службам і з часом можуть призвести до проблем із продуктивністю та надійністю.

Як оголосила Microsoft у квітні 2017 року, це рішення узгоджується з більш широким фокусом роботи з надання інструментів, призначених для нових можливостей роботи. Якщо цей рік навчив нас чомусь, це допоможе нашим клієнтам залишатися гнучкими та залишатися на зв'язку, незважаючи на постійні зміни. А це означає надання підключених до хмари та завжди актуальних версій наших найцінніших додатків кожній людині та кожній організації на планеті. У програмах Microsoft 365 є три основні способи зробити це. По-перше, хмара забезпечує співпрацю в режимі реального часу між усіма програмами та в Microsoft Teams, центрі командної роботи. По-друге, штучний інтелект і машинне навчання стимулюють творчість та інновації у всьому, від дизайну в PowerPoint до аналізу в Excel. Нарешті, вбудована хмара захищає ваші дані та дає впевненість у тому, що ваш бізнес буде не тільки продуктивним, але й безпечним.

Microsoft розуміє, що всі знаходяться на різних етапах шляху до хмари, і прагне підтримувати клієнтів протягом усього їхнього переходу на програми Microsoft 365. Для клієнтів, які не готові до роботи в хмарі та мають особливі потреби в локальному або гібридному розгортанні, наприклад у повністю ізольованих або обмежених середовищах, ми пропонуємо Пакет Office 2019 – вічну версію Office, яка не отримує оновлень функцій. Але для всіх інших Microsoft створила набір ресурсів, які допоможуть вам перейти на програми Microsoft 365, а також інноваційні технології, щоб підтримувати ваше середовище в актуальному стані після переходу.

Ресурси для переходу до програм Microsoft 365

Перехід до завжди актуальних програм Microsoft 365 ще ніколи не був таким простим. Ось список доступних ресурсів, які допоможуть у цьому:

  • Дорожня карта кінця підтримки Office 2010 – це чудова відправна точка, яка проведе вас через кроки, проведе вас через усі кроки та пояснить усі необхідні ресурси на кожному кроці.
  • Посібник із розгортання програм Microsoft 365 містить найновіші інструкції з розгортання та технічного обслуговування, зокрема вказівки щодо використання набору інструментів готовності, які допоможуть виявити проблеми сумісності з надбудовами Office і макросами Microsoft Visual Basic для програм (VBA).
  • Для користувачів, які використовують диспетчер конфігурації Microsoft Endpoint, приладна дошка готовності програм Microsoft 365 покаже, які пристрої у вашому середовищі готові до оновлення, зокрема сумісність із додатковими компонентами та макросами.
  • Дослідження понад 500 організацій показують, що клієнти, які перейшли на Microsoft 365, отримують вигоду від інтегрованого рішення в галузі продуктивності, безпеки та управління. Детальніше ознайомитися з досвідом цих організацій і змінами в їх бізнесі можна в безкоштовній електронній книзі.
  • Якщо цього недостатньо, клієнти можуть звернутися до експертів Програми Assure та Microsoft FastTrack, щоб допомогти вам розгорнути програми Microsoft 365 у вашій організації.

Нові ресурси, які допоможуть підтримувати ваше середовище в актуальному стані

Нещодавно Microsoft також оголосила про низку інновацій, спрямованих на розширення можливостей окремих осіб, команд та організацій процвітати в новому світі роботи. Два з них, профіль інвентаризації та обслуговування Office, стануть доступними в найближчі місяці і будуть особливо корисними для підтримки вашого середовища в актуальному стані після переходу на програми Microsoft 365.

  • Інвентаризація Office дає змогу уважніше розглянути пристрої, на яких запущено програми Office у вашому середовищі. Використовуйте його, щоб зрозуміти, які версії клієнтів Office і надбудов Office ви використовуєте та до якого каналу обслуговування належить кожен пристрій. Ті, хто ще не завершив перехід на програми Microsoft 365, можуть скористатися цим інструментом, щоб зрозуміти, де зосередити свої зусилля під час руху.
  •  Новий профіль обслуговування допомагає оптимізувати та автоматизувати обслуговування програм Microsoft 365, зменшуючи складність ручного розгортання та прискорюючи розгортання останніх функцій продуктивності та патчів безпеки без додаткових зусиль або витрат. Щоб дізнатися більше про профіль обслуговування, інвентар Office та інші нові адміністративні функції, відвідайте блоґ Office 365 або з допису обговорення Microsoft Ignite.

Усі клієнти прагнуть допомогти своїм співробітникам залишатися продуктивними, залишатися на зв'язку та залишатися в безпеці в умовах швидкого прискорення цифрової трансформації. Включаючи Teams, програми Microsoft 365, такі інструменти, як OneDrive для бізнесу, а також вбудоване управління, безпеку та відповідність вимогам, Microsoft 365 допомагає вашим співробітникам отримати максимальну віддачу від роботи, залишаючись у безпеці. І Microsoft прагне інвестувати в Microsoft 365 у довгостроковій перспективі, постійно вдосконалюючи інструменти, які дають можливість окремим особам, командам та організаціям досягати більшого сьогодні та в майбутньому.

Інші новини

Найкраща ціна