+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Rakuten запускає нову функцію Chatbot Payments

Rakuten запускає нову функцію платежів чат-ботів

Rakuten запускає нову функцію під назвою Chatbot Payments. Тепер користувачі Viber зможуть використовувати додаток для придбання товарів і послуг, здійснюючи платежі через Google Pay або іншу платіжну систему, доступну на пристрої.

Viber вирішив не обмежуватися функціями месенджера, а побудувати сервісну платформу, що відповідає всім потребам сучасних користувачів в функціоналі і безпеці.

Нова функція дозволить безпечно купувати товари та послуги безпосередньо у продавців у їхніх авторизованих чат-ботах у Viber. Користувачеві необхідно додати свою кредитну або дебетову карту в свій обліковий запис Google Pay або іншу мобільну платіжну систему, якщо його банк підтримує один з цих сервісів, після чого варіант оплати буде доступний у всіх чат-ботах на основі інтерфейсу прикладного програмування Viber (API).

Механіка з боку бізнесу така: продавець або компанія, яка бажає приймати платежі в Viber, повинна підключитися до постачальника послуг, який підтримує цей вид оплати, створити чат-бота в Viber і дозволити платежі.

Платформа чат-ботів Viber:

Зрозуміло для бізнесу: Функція «Платежі в чат-ботах» – це простий спосіб для будь-якого малого, середнього чи великого бізнесу використовувати Viber як один із каналів продажів.

Масштабований: Швидкий доступ до ринку в будь-якій країні, де доступні платежі по мобільному телефону.

Зручний для користувача: функція «Платежі в чат-ботах» дозволяє здійснювати покупки, оплачувати послуги, якими вони користуються (наприклад, комунальні платежі, доставку, транспорт і т.д.) в кілька кліків прямо в месенджері.

Безпечно: Вся конфіденційна платіжна інформація зашифрована і не передається чат-ботам, Viber або третім особам.

Viber співпрацює з перевіреними партнерами чат-ботів та постачальниками платіжних послуг, щоб зробити нову функцію доступною для мільйонів користувачів месенджерів по всьому світу.

Інші новини

Найкраща ціна