+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Visual Studio 17.9 Preview 2 вже доступна

Visual Studio 17.9 Preview 2 вже доступна

Це оновлення Visual Studio 2022 17.9 Preview 2 містить нові функції та покращення, засновані на міцному фундаменті, закладеному в Preview 1 у листопаді. 

У цій попередній версії внесли деякі поліпшення можливості розробки C++ і .NET MAUI. Ви знайдете більш надійну функцію #include Diagnostics для C++ і доступний Live Property Explorer для .NET MAUI, що зробить кодування інтуїтивнішим та ефективнішим, а також інші нові функції. Ці оновлення відображають прагнення постійно покращувати Visual Studio у відповідь на ваші відгуки. 

Рік добігає кінця і ми вітаємо всіх учасників спільноти розробників Visual Studio з найтеплішими святами. Ваша підтримка та участь протягом усього року мали вирішальне значення. Ми раді продовжити цю подорож разом з вами у 2024 році!

Продуктивність

Автоматичне об'ємне звучання з лапками або дужками

Тепер ви можете легко оточити виділений фрагмент роздільниками у квадратних дужках, включаючи подвійні лапки, одинарні лапки (круглі дужки).  

Нова окантовка з функціональністю кронштейнів, зображення

Щоб увімкнути або вимкнути цю функцію, перейдіть до «Інструменти» > «Параметри» > «Текстовий редактор» і встановіть прапорець «Автоматично оточувати виділені області під час введення лапок або дужок». 

С++

#include Діагностика

Посилання на діагностику #include: тепер ви можете використовувати цю функцію, щоб візуалізувати скільки разів кожна директива #include згадувалася у вашому коді. Ви можете переглянути конкретні посилання, клацнувши лічильник посилань у верхній частині директиви. Ви також можете перейти до будь-якого посилання, двічі клацнувши його у списку.  

Час складання діагностики #include. Ця функція також дозволяє бачити час компіляції директив #include після запуску Build Insights. 

За замовчуванням цю функцію вимкнено. Щоб увімкнути його, клацніть правою кнопкою миші в будь-якому місці редактора коду та виберіть «#include Directives» у контекстному меню. Потім виберіть "Увімкнути #include Diagnostics".

Віддалене модульне тестування Linux

На основі ваших відгуків увімкнули запуск модульних тестів для віддалених сценаріїв Linux. Спробуйте це зі своїми проектами C++, орієнтованими на Linux на WSL чи віддалених системах, у браузері тестів. Дізнайтеся більше про те, як Azure Networking використовувала віддалений Linux у Visual Studio, включаючи віддалене модульне тестування.

.NET/С#

Підтримка Live Property Explorer для .NET MAUI

Витрачайте менше часу на налагодження та більше часу на створення відмінних програм. Live Property Explorer, потужний інструмент, що забезпечує ефективнішу розробку, тепер підтримується .NET MAUI. Він дозволяє перевіряти властивості XAML під час налагодження та використовуватися разом з інтерактивним попереднім переглядом XAML та інтерактивним візуальним деревом.

За допомогою LPE ви можете легко переглядати та налаштовувати властивості елементів керування вашої програми під час виконання, що особливо корисно, коли ви хочете налагоджувати проблеми, оптимізувати продуктивність або дослідити, де визначено властивість.

Щоб отримати доступ до Live Property Explorer, спочатку почніть налагодження програми (F5). Потім перейдіть до розділу «Налагодження» > «Windows» > «Обозреватель свойств Live» . Відкривши Live Property Explorer, ви можете використовувати його для вивчення та редагування властивостей у вашому додатку .NET MAUI.

Інші новини

Найкраща ціна