+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

WhatsApp повідомив про можливість голосових та відеодзвінків у додатках для Mac та Windows

WhatsApp анонсував можливість голосових і відеодзвінків в додатках для Mac і Windows

WhatsApp тестує функцію голосових і відеодзвінків в десктопній версії програми з грудня, тепер вона з'явиться всім користувачам.

WhatsApp оголосив у своєму блозі, що в додатках для Mac і Windows можна буде здійснювати дзвінки. Компанія обіцяє, що дзвінки захищені наскрізним шифруванням – WhatsApp і Facebook не можуть їх підслуховувати.

Почнемо з того, що десктопна версія буде підтримувати тільки індивідуальні дзвінки. WhatsApp обіцяє, що в майбутньому запустить групові голосові та відеодзвінки, але не називає дату.

Щоб скористатися новою функцією, вам потрібно встановити WhatsApp на свій Mac або Windows — вони недоступні у веб-версії. Щоб авторизуватися в месенджері, потрібно відсканувати QR-код за допомогою мобільної версії програми.

У лютому WhatsApp оголосив, що з 15 травня обмежить акаунти, які не приймуть його нові правила - вони зможуть приймати дзвінки і отримувати повідомлення, але не зможуть читати і писати повідомлення. Через деякий час месенджер видалить їх акаунти.

Суть нової політики WhatsApp полягає в тому, що месенджер планує обмінюватися зібраними даними з Facebook. У WhatsApp пояснили, що правила дадуть нові можливості для спілкування з компаніями, але користувачі критикують зміни і переходять на інші сервіси.

Інші новини

Найкраща ціна