+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Microsoft представила чергове оновлення компонентів Windows 10 версії 21H1

Microsoft представила чергове оновлення компонентів Windows 10 версії 21H1

Microsoft представила чергове оновлення компонентів Windows 10 версії 21H1. Windows зараз використовується частіше, ніж будь-коли, для роботи, навчання та розваг, тому Microsoft розуміє, наскільки важливо максимізувати ефективність процесу оновлення, щоб користувачі та організації залишалися продуктивними та захищеними. Microsoft серйозно ставиться до цього питання, і тому оновлення компонента H1 (перша половина календарного року) буде представлено вперше в оптимізованому форматі обслуговування, зберігши при цьому наш план піврічних оновлень компонентів. 

Швидко і цілеспрямовано

З урахуванням відгуків і розробок за останній рік, коли Windows активно використовувалася для віддаленої роботи, навчання та розваг, Microsoft вирішила ввести версію 21Н1 в сервісному форматі (а також щомісячні оновлення і версію 20Н2). Windows 10 у версії 21H1 буде включати обмежений набір функцій для підвищення безпеки, віддаленого доступу та якості. Компоненти в цьому оновленні зосереджені на ключових аспектах роботи, які, за словами клієнтів, є найважливішими для них у цей час. Тому Microsoft оптимізувала цей випуск, щоб підтримати користувачів у їхніх найактуальніших потребах.

Нові функції включають підтримку кількох камер для Windows Hello та покращення продуктивності з урахуванням безпеки.

  • Завдяки підтримці мультикамер Windows Hello користувачі зможуть надавати пріоритет зовнішній камері при використанні сучасних дисплеїв з вбудованими камерами.
  • Покращує продуктивність програми Windows Defender Application Guard, включаючи оптимізацію часу роботи документів.
  • Покращує продуктивність оновлення служби групової політики Windows (WMI) для підтримки сценаріїв віддаленої роботи.

Клієнти, які працюють під керуванням Windows 10, версії 2004 або 20H2 і хочуть оновитися до нового випуску, зможуть оцінити швидкість встановлення, оскільки це оновлення встановлюється так само, як і щомісячні оновлення. Для приватних і комерційних користувачів, які переходять з версії Windows 10 до оновлення за травень 2020 року (версія 2004), процес оновлення до нового випуску буде таким же, як і раніше, і буде виконуватися аналогічно попереднім оновленням функцій Windows 10 за допомогою тих же інструментів і процесів. Оскільки цей випуск Windows 10 націлений на першу половину 2021 року, всі випуски Windows 10 версії 21H1 отримають 18 місяців обслуговування.

Наступні кроки

Корпорація Майкрософт підтримує багаторівневий підхід до розробки та запуску оновлень функцій, використовуючи всі можливості Програми оцінювання Windows для отримання відгуків клієнтів та аналізу даних щодо якості. Microsoft починає випускати збірки 21H1 для інсайдерів Windows у бета-каналі, які явно погодилися з умовами. Коли вони стануть готовими, нові функції будуть представлені в майбутніх збірках попереднього перегляду Windows Insider Preview. Широкий випуск Windows 10 версії 21H1 буде перенесений пізніше, в першій половині поточного календарного року. Корпорація Майкрософт надасть докладніші відомості про цей випуск і про те, як наблизити його до дати запуску цього оновлення.

Інші новини

Найкраща ціна