+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новости

Bitdefender отримав три нагороди AV-TEST

Bitdefender отримав три нагороди AV-TEST

Bitdefender отримав три престижні нагороди «Найкращий захист» від AV-TEST, незалежної компанії з тестування ІТ-безпеки. GravityZone Ultra від Bitdefender, наша уніфікована платформа безпеки кінцевих точок для захисту кінцевих точок, виявлення та реагування кінцевих точок (EDR) і розширеної аналітики знову закріпилася на першому місці в категорії «Найкращий захист для корпоративних користувачів» у категорії рішень безпеки для користувачів Windows. Крім того, Bitdefender Internet Security отримав нагороду «Кращий захист для споживачів» за захист від зловмисного програмного забезпечення в споживчих продуктах Windows, а Bitdefender Mobile Security отримав «Кращий захист Android для споживачів» за найкращий повний захист приватних мобільних пристроїв Android.
 
Це другий рік поспіль, що GravityZone Ultra визнається найкращим захистом для корпоративних користувачів завдяки його чудовим можливостям запобігання, виявлення та реагування на загрози на основі передового аналізу загроз Bitdefender.
Як зазначає AV-TEST у своєму оголошенні лауреатів премії «Кращий у сфері ІТ-безпеки», 2021 рік був ознаменований багатьма проблемами кібербезпеки для організацій усіх розмірів і в усіх галузях. Традиційні моделі роботи продовжували повністю змінюватися через триваючу пандемію: організації продовжували працювати повністю або частково віддалено, а співробітники часто використовували для роботи власні персональні пристрої або домашні мережі. Це, у поєднанні з різким збільшенням кількості варіантів шкідливого програмного забезпечення, виявлених AV-TEST у 2021 році, робить більш важливим, ніж будь-коли, для організацій забезпечити високу стійкість до кібернетики в усьому розподіленому середовищі та на всіх кінцевих точках перед обличчям зростання загроз та розвитку бізнесу
 
Щоб зрозуміти, як провідні рішення з кібербезпеки працюють у реальних сценаріях, AV-TEST піддає рішення безпеки протягом цілого року суворих і поточних тестів, які вимірюють їх здатність розпізнавати та блокувати загрози в дикій природі в кількох середовищах. AV-TEST GmbH зберігає одну з найбільших у світі колекцій зразків зловмисного програмного забезпечення та тестує рішення безпеки, використовуючи шкідливі програми нульового дня, атаки на веб-сайти, завантажені з веб-сайтів, заражену шкідливим програмним забезпеченням електронну пошту тощо. Рішення в подібних категоріях тестуються одночасно і в ідентичних і повторюваних умовах, а переможці визначаються на основі їх захисних можливостей, продуктивності та зручності використання протягом усіх 12 місяців тестування.
 
Під час тестування кореляція подій між кінцевими точками GravityZone Ultra продемонструвала чудове виявлення та видимість загроз, поєднуючи детальність і багатий контекст безпеки виявлення кінцевої точки та реагування (EDR) з інфраструктурною аналітикою розширеного виявлення та реагування (XDR). технології. GravityZone Ultra отримав ідеальну оцінку захисту, ідентифікувавши 100% тестованих зразків шкідливого програмного забезпечення.
 
GravityZone Ultra, як і всі рішення з кібербезпеки Bitdefender, ґрунтуються на нашій передовій розвідці загроз, зібраній з нашої глобальної бази встановлення, яка складається з сотень мільйонів кінцевих точок, служб моніторингу темної мережі, систем сканування веб-сайтів, пасток електронної пошти, медіалок і контрольованих бот-мереж, а також широкої співпраці. з міжнародними правоохоронними органами. Крім того, експерти в наших лабораторіях розвідки кіберзагроз поєднують ці дані з використанням штучного інтелекту, глибокого навчання та виявлення аномалій, щоб забезпечити контекстну аналітичну інформацію в реальному часі для кращого захисту.
 
«GravityZone Ultra від Bitdefender працює так добре в суворому та постійному тестуванні AV-TEST завдяки потужним модулям для виявлення та блокування ніколи раніше не бачених загроз, включаючи розширені постійні загрози (APT) та розширені експлойти. Моделі машинного навчання, які лежать в основі наших можливостей виявлення загроз, постійно тренуються щодо нових шкідливих зразків, а також відомих зразків, щоб навчитися визначати характеристики, які вказують на те, що вони, ймовірно, є шкідливими. Помітивши нову, ймовірно, шкідливу загрозу в дикій природі, GravityZone Ultra може швидко надіслати її до Bitdefender Labs для подальшого аналізу. Таким чином, він може ефективно аналізувати та блокувати нові загрози в режимі реального часу».

Другие новости

Лучшая цена