+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Adobe Frame.io Next Generation прискорює роботу з контентом та спільну роботу для кожного творчого проекту

Adobe Frame.io Next Generation прискорює роботу з контентом та спільну роботу для кожного творчого проекту

Adobe (Nasdaq: ADBE) представила зовсім нову Frame.io V4 - гнучку, швидку та інтуїтивно зрозумілу платформу для творчої спільної роботи, яка оптимізує та спрощує робочі процеси при створенні та виробництві контенту. Поки команди та організації прагнуть задовольнити зростаючий попит на відеоконтент, креативники та зацікавлені сторони на всіх етапах розробки уповільнюються через розрізнені інструменти та системи. Frame.io V4 призначений для задоволення складних потреб творчих команд, що надають персоналізований контент у будь-якому масштабі за рахунок централізації зворотного зв'язку, допомагаючи скоротити кількість циклів доробок та прискорити доставку медіаресурсів. Наступне покоління Frame.io, анонсоване напередодні виставки NAB 2024, почне розгортатися сьогодні у бета-версії для клієнтів Frame.io Free та Pro, а запуск запланований на кінець цього року для клієнтів Team та Enterprise.

Завдяки абсолютно новим можливостям управління робочими процесами, заснованим на динамічній структурі метаданих та системі інтелектуальних папок під назвою «Колекції», V4 є хмарною платформою, яка є повністю настроюваною, потужною і досить гнучкою, щоб полегшити будь-який творчий робочий процес — для відео і не тільки. Передача файлів, перегляд та затвердження мультимедійних ресурсів, спільне використання та презентації зазнали повної трансформації у V4, пропонуючи користувачам більш потужну та інтуїтивно зрозумілу платформу для найвибагливіших творчих проектів.

«Оскільки попит на всі типи контенту – від відео та зображень до дизайну та документів – продовжує стрімко зростати, потреби спільноти Frame.io змінилися. Компаніям, брендам та приватним особам потрібна одна єдина платформа, яка оптимізує процес об'єднання команд та зацікавлених сторін для вироблення ідей, співпраці та творчості незалежно від творчого проекту», — сказав Емері Уеллс, співзасновник Frame.io та віце-президент Creative Product Group. в Adobe. «Маючи всі нові можливості, що забезпечують чіткий, централізований зворотний зв'язок, меншу кількість правок і більш швидку доставку медіаресурсів, V4 змінює правила гри для всіх творчих і виробничих команд, пропонуючи простір для більшої концентрації та виконання своєї кращої роботи».

Абсолютно новий Frame.io: спрощення складних робочих процесів спільної роботи протягом усього життєвого циклу створення контенту

У середньому дорослі сьогодні витрачають більше половини дня на перегляд медіа. Незважаючи на те, що контенту створюється більше, ніж будь-коли раніше, креативники, які беруть участь на всіх етапах розробки, як і раніше, стикаються з розрізненими та порушеними процесами. В результаті творчі люди та зацікавлені сторони часто страждають від уповільнення виробництва, художнього неузгодженості, збільшення витрат та зриву термінів.

Новий дизайн та продуктивність Frame.io V4 підтримують кожен етап життєвого циклу створення контенту в різних дисциплінах, обслуговуючи ширше коло творчих фахівців для забезпечення ефективного та комплексного оркестрування проектів, від управління робочим процесом до творчого розгляду, затвердження, обміну та презентація. Нові можливості пропонують користувачам більш потужну та інтуїтивно зрозумілу платформу для найвибагливіших творчих проектів, забезпечуючи більш багатий та виразний зворотний зв'язок та чіткіші цикли перевірки.

  • Управління робочим процесом  : V4 пропонує абсолютно нову структуру метаданих, що змінює спосіб взаємодії користувачів з ресурсами: замість того, щоб покладатися виключно на жорстку структуру папок, користувачі тепер можуть помічати, організовувати та переглядати свої медіафайли залежно від того, як працюють їхні команди. V4 також представляє "Колекції" - гнучке, збережене в режимі реального часу уявлення ресурсів, яке дозволяє користувачам динамічно вибирати, фільтрувати, групувати та сортувати свої медіафайли з використанням метаданих. Крім того, пізніше цього року Frame.io буде інтегровано з Workfront, що дозволить створити новий уніфікований робочий процес перевірки та затвердження, який спростить співпрацю між міжфункціональними командами.
  • Творчий огляд та схвалення  : V4 має уніфіковану та перероблену архітектуру програвача, що забезпечує захоплюючий перегляд мультимедіа з одноманітним керуванням для кількох типів файлів. Користувачі отримають більш і ефективніші способи обміну відгуками, включаючи повністю перероблену систему коментарів, що включає більше десятка нових функцій.
  • Спільне використання та презентація  . Версія 4 поєднує робочі процеси спільного використання та презентації, надаючи користувачам більш гнучкі можливості перегляду, попереднього перегляду та налаштування – і все це в одному поданні.

Поглиблення підтримки творчих дисциплін у відео та за його межами

V4 продовжує розширювати творчу підтримку Frame.io за межі відео, пропонуючи потужніші робочі процеси для фотографії та обробки зображень. Повністю настроюваний, потужний і досить гнучкий, щоб задовольнити вимоги будь-якого творчого робочого процесу, V4 обслуговує креативників протягом усього життєвого циклу розробки контенту незалежно від типу базового ресурсу.

  • Кастинг та прослуховування  : групуйте записи прослуховувань за персонажами, фільтруючи за вибраними, з відображенням метаданих, таких як агентство, зміст агента та доступність. Призначайте завдання обраним членам команди для розгляду, залишайте примітки та ставте оцінки.
  • Пошук розташування  : управління пошуком розташування; порівнюйте потенційні майданчики, складайте звіти про розвідку та організуйте логістичні заходи для оптимальних умов зйомки.
  • Щоденні огляди відеоматеріалів  . Керуйте щоденними відеоматеріалами, гарантуючи, що таланти та керівники бачать лише матеріали, що мають до них відношення. Актори отримують колекції тільки зі своїми дублями, а керівники студій отримують доступ до колекцій, що динамічно оновлюються, упорядкованих по днях зйомок, сцен і обраних дублів.
  • Управління маркетингової кампанією  . Керуйте переглядом та затвердженням усіх творчих ресурсів у маркетинговій кампанії, організованих по каналах розповсюдження та згрупованих за типами активів, при цьому відображаючи метадані, такі як специфікації та витрати на рекламу.

Нова інтеграція Frame.io забезпечує спільну роботу по всьому ланцюжку поставок контенту

Frame.io, як і раніше, спочатку інтегрований в портфоліо продуктів Adobe:

  • Creative Cloud:  Frame.io в даний час інтегрований з Adobe Premiere Pro та Adobe After Effects і буде доступний в Adobe Photoshop для клієнтів Creative Cloud Enterprise починаючи з травня, а підтримка додаткових інструментів Creative Cloud та сегментів клієнтів з'явиться пізніше цього року.
  • Workfront:  інтеграція Frame.io з Workfront, яка з'явиться пізніше цього року, дозволить створити новий уніфікований робочий процес перевірки та затвердження, який зможе оптимізувати співпрацю між міжфункціональними командами — основна можливість, що допомагає брендам автоматизувати та оптимізувати свій ланцюжок постачання контенту.
  • GenStudio:  як частина Adobe GenStudio – генеративної пропозиції з використанням штучного інтелекту для маркетологів, що дозволяє швидко планувати, створювати, керувати, активувати та вимірювати фірмовий контент із вбудованою інтеграцією з Adobe Experience Cloud та Creative Cloud – Frame.io, а також іншими Додатками Adobe, включаючи Adobe Express і Firefly Services, можуть допомогти автоматизувати виробництво контенту у великих масштабах.

Понад 4 мільйони користувачів використовують Frame.io як провідну платформу для перегляду та затвердження відео, яка оптимізує виробничий процес, дозволяючи відеоредакторам та ключовим учасникам проекту безперешкодно співпрацювати, використовуючи хмарні робочі процеси. Провідні рекламні агенції, медіа- та розважальні компанії, а також світові бренди покладаються на Frame.io у своїх робочих процесах з виробництва відео. Frame.io використовувався для створення фільмів, що отримали «Оскар», включаючи «Все всюди і відразу», новаторських телевізійних проектів, таких як серіал FX «Ведмідь», який отримав премію «Еммі», та музичних кліпів для ікон індустрії, включаючи Will.i .am.

Інші новини

Найкраща ціна