+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

ESET: рейтинг найпоширеніших кіберзагроз за січень-квітень 2022 року

ESET: рейтинг найбільшої кількості ширших кіберзагрів для світу у 2022 році

ESET представляє рейтинг найбільшої кількості розширених кіберзагрів на наступний 2022 рік. По-перше, ситуація в країні зросла на 20% від кількості років з 2021 року. Зокрема збілької килькіст шпігунського програми та загроз, які розширюють через електронний пост.

Період Takozh u tsey значно занурився на ширину грози на світ в Україні. Тема активно зазнавала вандалізму з боку спам-сайтів . Внаслідок широкомасштабного вторгнення Україна неодноразово ставала ціллю кіберзлочинців. З 23-ї річниці нападів на українські організації злі працюють над низкою програм для здоров'я населення, а також для індустройєра, Національного банку енергетики.

Діяльність завантажувачів та загрозів через електричну пошту стримко збільшляся

Протягом 2022 року кількість людей, які були відпущені через електроенергію, зросте на 37%. Ми зможемо побачити 2020 рік. Це динаміка ботнету «Емотет», своєрідне масово розсілаван корістувалося спам-повидомлення ци шкідлівиний Ключ до електричних листів, таких як платежі, бруківка і здача, качан скелі зростав ряд питань на тему доріг. Емотет перетворив 121% 2022 року на світ.

Кількість атак RDP була замінена качанами пандемії.

Вперше за два роки безперервного зростання кількість атак паролів за протоколом RDP зменшилася на 41%. 

Можливими причинами падіння даного виду діяльності є можливість об'єднання кількості випадків, в тому числі і розвитку корпоративних ЗМІ.

Кіберспигуні активізували свою роботу

За перші 4 місяці 2022 року кількість людей в країні зросла на 12%. При цьому потреби в розробці програми банку немає. Кількість програм Шпігуна зросла приблизно на 18%.

У зв'язку з незначним характером проекту для Android, на основній операційній системі найбільш великі з них були позбавлені програм шпігун. Активність таких програм, включаючи доступ до перших функцій смартфона, кількість аудіозаписів і відео зросла на 170%. Ось багато інформації про шкідливе програмне забезпечення, яке можна використовувати для створення корпоративних даних на розширеннях Android.

На операційній системі macOS половина всіх будівель стала потенційними небажані додатки.

Хакери активно вандалізували тему viini в Україні

Shakhrai virishili skoristatisya bazhanniam people zі vsego svit pіdtrimati ukraintsiv, zokrema zovmisniki pіd tsim drive vimanyuvali kosti u koristuvachiv. Крім того , 24 з останніх спеціальностей ESET були опубліковані в контексті спаму та першої зі світових доменів.

Середня телеметрія ESET мала 4,8 мільйона веб-журналів і 370 тисяч URL-адрес. Коли URL-адреса заблокована , URL-адреса зросла на 30%. Нове рівен віявлення впало на 07-у березу, збільшюшя утричі за середній школний оставник з покодку циого року.

Наприклад, ESET уважно стежить за третьою з фішингових URL-адрес, які були показані в "Січні-Квіткові 2022", а фінансова організація була замаскована. Takozh yak bait evil vicoristov фейки для входу в Facebook і WhatsApp.

Ми не будемо жертвою жертви відів кіберзагрозу, варто до-обрізки основних правил кібербезпеки, зокреми вікористовваті надійні паролі  та вофакторну аутентифікацію, подбаті про безпеку мобільний присл'ний ад'ю, а також забежчит надійні захіст ноутбука.

Високоякісні ІТ-системи ESET використовуються для ІТ-систем високого рівня ESET, а продукти ESET можна використовувати для додаткового доступу до служби технічних даних за телефоном +380 44 545 77 26 адреса електронної пошти support@eset.ua.

Інші новини

Найкраща ціна