+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Fortanix випустив новий сервіс Fortanix Confidential AI

Fortanix випустив новий сервіс Fortanix Confidential AI

Конфіденційний ШІ Fortanix надає програмне забезпечення та інфраструктуру для підписки. Fortanix Confidential AI використовує технологію конфіденційних обчислень Fortanix для підвищення якості і точності моделей даних, а також для забезпечення їх безпеки. За допомогою Fortanix Confidential AI групи обробки даних у регульованих галузях, чутливих до конфіденційності, таких як охорона здоров'я та фінансові послуги, можуть використовувати приватні дані для розробки та розгортання більш просунутих моделей штучного інтелекту. Fortanix Confidential AI пропонується як проста у використанні та розгортана служба підписки на програмне забезпечення та інфраструктуру.

Як працює конфіденційний ШІ?

01

Легкодоступна та керована конфіденційна інфраструктура

Fortanix C-AI надає легкодоступну керовану інфраструктуру конфіденційних обчислень, яку легко розгорнути та надати. Рішення працює на масштабованих процесорах Xeon третього покоління Intel Ice Lake.

02

Запускайте моделі штучного інтелекту всередині Intel SGX та інших анклавних технологій

Моделі та фреймворки штучного інтелекту дозволяють запускатися всередині конфіденційних обчислень без видимості зовнішніх сутностей в алгоритмах.

03

Апаратне забезпечення підтвердження виконання та ведення журналу аудиту

Рішення пропонує організаціям з апаратними підтвердженнями виконання конфіденційності та підтвердженням даних для аудиту та відповідності. Fortanix також надає журнали аудиту для легкої перевірки вимог відповідності для підтримки політики регулювання даних, такої як GDPR.

04

Підтримка широкого набору моделей AI/ML

Високі виконавці ШІ мають стандартні інструментальні фреймворки та процеси розробки для розробки моделей ШІ. Fortanix Confidential-AI підтримує ряд моделей, таких як Yolov 5, Дерева рішень, SVM, Лінійна регресія, KNN тощо

05

Захист даних на всіх етапах MLOps

Послуга забезпечує кілька етапів конвеєра даних для проекту штучного інтелекту та захищає кожен етап за допомогою конфіденційних обчислень, включаючи прийом даних, навчання, виведення та тонке налаштування.

06

Працює на Azure

Керована та розгорнута інфраструктура Fortanix працює на Azure AKS з вузлами з підтримкою SGX

07

Конектори набору даних підтримують прийом даних

Конектори набору даних допомагають приносити дані з облікових записів Amazon S3 або дозволяють завантажувати табличні дані з локальної машини.

Інші новини

Найкраща ціна