+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

ІТ-моніторинг - NAKIVO представив нове рішення для моніторингу ресурсів віртуальних інфраструктур

МОНІТОРИНГ ІТ - NAKIVO презентувала нове рішення для моніторингу ресурсів віртуальних інфраструктур

Раді представити нове рішення від компанії NAKIVO — ІТ Моніторинг! Це рішення для моніторингу ресурсів віртуальної інфраструктури. ІТ-моніторинг повністю інтегрований з NAKIVO Backup & Replication, тому клієнти тепер можуть отримувати детальну інформацію про свої віртуальні машини, хости та сховища даних у тому ж рішенні, яке вони використовують для управління резервними копіями.

NAKIVO Backup & Replication версії 10.5 покращує захист даних резервного копіювання від атак програм-вимагачів, додаючи функцію віртуального приладу з посиленим захистом і додає можливість автоматичного налаштування дозволів для Microsoft 365, що спрощує процес налаштування.

Всі нові можливості NAKIVO Backup & Replication версії 10.5, а також рішення для моніторингу ІТ доступні в рамках безкоштовної пробної версії.

При виникненні збою підрахунок йде на хвилини. Уникнути тривалих простоїв і втрати даних допоможе план аварійного відновлення, який передбачає порядок дій при різного роду аваріях.

Запрошуємо вас на вебінар NAKIVO, де ми розповімо про основні принципи створення ефективного плану аварійного відновлення.

Відвідайте вебінар і отримайте безкоштовний контрольний список плану аварійного відновлення, щоб ваш бізнес працював безперебійно.

Дата: четвер, 9 грудня 2021 року
Час: 11:00 EET (GMT+2)
Не можете бути присутніми? Отримайте слайди презентації електронною поштою після закінчення вебінару.

Інші новини

Найкраща ціна