+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Microsoft Copilot, раніше відомий як Bing Chat, став загальнодоступним

Microsoft Copilot, раніше відомий як Bing Chat, став загальнодоступним

У листопаді Microsoft оголосила, що назви Bing Chat разом із Bing Chat Enterprise змінять на Copilot. Тепер компанія позиціонує Copilot як безкоштовну версію свого чат-бота, яка буде доступна всім користувачам у пошуковику Bing, браузері Edge та Windows, а також на власну адресу copilot.microsoft.com. Для його використання потрібний лише обліковий запис Microsoft.

Тепер компанія зазначила, що організації та користувачі можуть впроваджувати Copilot у повсякденні робочі процеси. ІІ-помічник із захистом комерційних даних підтримується Універсальними умовами комерційної ліцензії для онлайн-служб, що відповідає іншим комерційним онлайн-службам Microsoft. Вони включають зобов'язання Microsoft із захисту авторських прав клієнтів. 

Copilot доступний для користувачів передплат Microsoft 365 як комерційних, так і освітніх планів. Майкрософт планує в майбутньому додати підтримку інструменту захистом комерційних даних для більшості користувачів Entra ID.

Компаніям, які вже використовували Copilot на стадії загальнодоступної попередньої версії, не потрібно робити додаткові дії. Всі інші можуть зайти на сайт Copilot та випробувати інструмент самостійно, перш ніж впроваджувати його ширше.

Привнесіть ІІ до вашої організації за допомогою Copilot

Copilot пропонує доступ до потужних моделей штучного інтелекту, таких як GPT-4, та актуальної інформації з цитованими джерелами. Коли користувачі, що відповідають вимогам, входять до системи з відповідним робочим або навчальним обліковим записом (Microsoft Entra ID), вони отримують комерційний захист даних без додаткових витрат. Це означає, що запити та відповіді не зберігаються, Microsoft не контролює доступ, а дані не використовуються для навчання базової моделі великої мови (LLM). Copilot допомагає користувачам вирішувати повсякденні завдання, такі як складання електронного листа, узагальнення PDF-файлів та статей, створення зображень за допомогою DALL-E 3, набуття нових навичок та отримання відповідей на складні питання.

Використовуйте Copilot у своїй організації з упевненістю

Тепер, коли Copilot став загальнодоступним, організації та користувачі можуть почуватися ще впевненіше, впроваджуючи його у свої повсякденні робочі процеси. Copilot із захистом комерційних даних тепер підтримується Універсальними умовами комерційної ліцензії для онлайн-служб, що відповідає іншим комерційним онлайн-службам Microsoft. Ці умови включають Зобов'язання Microsoft із захисту авторських прав (CCC), які дозволяють клієнтам користуватися послугами Microsoft Copilot, не переймаючись претензіями щодо авторських прав. 

Право на участь

Copilot пропонує комерційний захист даних без додаткової оплати, коли користувачі з відповідними ліцензіями Microsoft 365 входять до системи зі своїм обліковим записом. Поточні ліцензії включають Microsoft 365 E3, E5, Microsoft 365 A3, A5 (лише для викладачів), Microsoft 365 F3, Business Standard та Business Premium. Microsoft оголосила про плани розширити доступність Copilot з комерційним захистом даних для всіх користувачів Entra ID (за винятком користувачів хмари з державних органів та студентів), терміни будуть оголошені пізніше.

Перейменування та зміни UX

Як було оголошено раніше, Bing Chat та Bing Chat Enterprise нещодавно перейшли на Copilot, щоб зробити веб-чат на базі штучного інтелекту більш доступним та спростити взаємодію з користувачем на copilot.microsoft.com. Цей досвід є вже сьогодні. Оновлений та перейменований інтерфейс користувача Copilot із захистом комерційних даних на інших кінцевих точках з часом буде доступний клієнтам.

Використання Copilot у вашій організації

Для організацій, у яких вже включено Copilot, жодних додаткових дій не потрібно. Ви можете продовжувати використовувати Copilot, як і сьогодні. Щоб допомогти з впровадженням користувачів або допомогти їм перевести користувачів зі старого інтерфейсу Bing Chat на новий інтерфейс Copilot, ІТ-адміністратори можуть використовувати комплект впровадження Copilot для навчання користувачів за допомогою навчальних матеріалів і ресурсів. Готові шаблони електронних листів допоможуть вам керувати змінами.

Для організацій, правила яких не дозволяють використовувати попередні версії продуктів, загальнодоступна версія Copilot тепер дає можливість представити Copilot у вашій організації. 

Якщо ваша організація готова використовувати Copilot із захистом комерційних даних, ось що ви можете зробити далі:

  1. Адміністратори повинні переконатися, що Copilot включений для їхньої компанії, і перевірити документацію за адресою aka.ms/Copilot/Docs для отримання додаткових ресурсів. Тепер, коли Copilot є загальнодоступним, адміністратори, які бажають розширити доступність більшої кількості користувачів, можуть призначити план обслуговування Copilot.
  2. Щоб допомогти користувачам, які не знайомі зі штучним інтелектом, відчувати себе більш впевнено та добре обізнаними про чат на базі штучного інтелекту, завантажте комплект впровадження за адресою aka.ms/Copilot/StarterKit. 
  3. Надішліть користувачів на сайт copilot.microsoft.com, щоб вони могли самі випробувати Copilot.

Інші новини

Найкраща ціна