+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Microsoft додав GPT-4 Turbo LLM у безкоштовну версію Copilot

Microsoft додав GPT-4 Turbo LLM у безкоштовну версію Copilot

Microsoft підвищує продуктивність свого чат-бота з генеративним штучним інтелектом Copilot. Підтверджено, що всі безкоштовні користувачі Copilot тепер можуть отримати доступ до великої мовної моделі GPT-4 Turbo від OpenAI.

Раніше доступ до GPT-4 Turbo LLM можна було отримати при покупці послуги Microsoft Copilot Pro, вартість якої складає 20 доларів на місяць. Однак у повідомленні в обліковому записі X (раніше Twitter) керівник відділу реклами та веб-сервісів Microsoft оголосив, що GPT-4 Turbo тепер доступний для безкоштовних користувачів Copilot «після чималої роботи».

Партнер Microsoft з генеративного штучного інтелекту OpenAI вперше анонсував GPT-4 Turbo у листопаді 2023 року. Він пропонує користувачам доступ до більшого контекстного вікна розміром 128L, що означає, що люди можуть мати одне текстове запрошення завдовжки до 300 сторінок. Microsoft спочатку оголосила, що додасть підтримку ChatGPT-4 Turbo у грудні, а потім зробила це, підписавшись на Copilot Pro.

Передплатники Copilot Pro, які воліють продовжувати використовувати більш стару версію LLM GPT-4 у Copilot, можуть натиснути на перемикач, який дозволить їм переключитися на цю модель.

Цей тиждень насправді був дуже важливим для команди Copilot. У понеділок Microsoft підтвердила, що всі користувачі Copilot Pro можуть отримати доступ до Copilot GPT Builder . Новий інструмент дозволяє користувачам створювати свої власні чат-боти, які можуть відповідати на більш конкретні питання з цільових тем без будь-яких знань програмування. Підписчики Copilot Pro зможуть потім ділитися своїми чат-ботами з ким завгодно, навіть з людьми, у яких немає облікового запису Copilot Pro, як на мобільних пристроях, так і на ПК.

Microsoft офіційно підтвердив, що впроваджує функцію Copilot GPT Builder для клієнтів, які набувають передплати Copilot Pro.

На сайті Microsoft Copilot Lab також з'явилася нова сторінка підтримки цього інструменту. Там написано, що зараз Copilot GPT Builder можна використовувати тільки на ПК. Однак будь-якими чат-ботами, створеними за допомогою цього інструменту, можна поділитися з іншими як на ПК, так і на мобільних платформах. Крім того, люди без підписки Copilot Pro, як і раніше, можуть використовувати чат-боти, створені та опубліковані іншими.

Інші новини

Найкраща ціна