+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Palo Alto Networks випустила нову версію Prisma Cloud

Palo Alto Networks випустила нову версію Prisma Cloud

Prisma Cloud – це рішення для захисту інфраструктури, додатків та корпоративних даних у гібридних та мультихмарних середовищах. Prisma Cloud 3.0 пропонує організаціям захист хмарного коду, включивши критичну безпеку в процес розробки, безагентну безпеку на додаток до існуючої безпеки на основі агентів та управління правами на хмарну інфраструктуру (CIEM) для Microsoft Azure.

Palo Alto Networks Prisma Cloud - це рішення для захисту корпоративної інфраструктури, додатків і даних в гібридних і мультихмарних середовищах. Поєднання API постачальника хмарних послуг та єдиного агента забезпечує користувачам високу видимість та захист.

Prisma Cloud інтегрується з будь-яким робочим процесом безперервної інтеграції та безперервного розгортання (CI/CD) для захисту хмарної інфраструктури та додатків на ранніх стадіях розробки.

Prisma Cloud дозволяє сканувати шаблони інфраструктури як коду (IaC), зображення в контейнерах, безсерверний функціонал і т.д. Prisma Cloud забезпечує єдину безпеку для команд безпеки і DevOps.

Інші новини

Найкраща ціна