+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Parallels Desktop авторизовано Microsoft на чіпі Apple M3

Parallels Desktop авторизовано Microsoft на чіпі Apple M3

Apple представив свій новаторський чіп M3 і Parallels раді повідомити вам, що Parallels Desktop безперешкодно використовує його можливості!

Використовуючи Parallels Desktop для Mac, користувачі зможуть скористатися перевагами продуктивності процесора Apple M3 і працювати з програмами, які працюють швидше та ефективніше. Більше того, користувачі можуть бути впевнені, що використання Parallels Desktop для запуску Windows 11 Pro та Enterprise на віртуальній машині на чіпі M3 Mac дозволено Microsoft.

Поліпшення продуктивності вплинуть на робочі навантаження з інтенсивним використанням процесора та графіки, особливо якщо користувачі перейдуть з комп'ютерів Intel Mac (зверніть увагу, що вам доведеться перевстановити Windows та програми).  

Крім того, хоча повідомлялося, що користувачам дуже подобаються конфігурації з 8 ГБ ОЗУ, я рекомендую користувачам отримати більше, особливо якщо ви плануєте багатозадачну роботу з відео чи кількома віртуальними машинами. 

Як оцінити, чи покращить швидший процесор продуктивність за допомогою диспетчера завдань 

Початкові тести сімейства M3 показують значне збільшення швидкості одноядерних та багатоядерних процесорів порівняно з попередніми процесорами M1 та M2.  

Якщо ви хочете визначити, чи покращить оновлення до Mac з більш швидким процесором вашу роботу на комп'ютері, диспетчер завдань у Windows може надати цінну інформацію.  

Ось як можна оцінити поточну продуктивність і зрозуміти потенційні переваги швидше процесора при використанні віртуальної машини Microsoft Windows під керуванням Parallels Desktop для Mac: 

1. Запустіть робоче навантаження, яке хочете покращити. 

2. Відкрийте диспетчер завдань із меню «Пуск» Windows або за допомогою піктограми процесора в рядку заголовка віртуальної машини.  

  • Підказка: Ctrl+Shift+Esc. 

3. Моніторинг поточного використання ЦП: 

  • Спостерігайте за поточним використанням ЦП на вкладці «Процеси» або «Подробиці». Зверніть увагу на процент використання ресурсів ЦП. 
  • Визначте процеси, пов'язані з ЦП. Відсортуйте процеси «% ЦП», щоб визначити, які додатки або процеси споживають найбільше ресурсів ЦП. Ці процеси є потенційними кандидатами підвищення продуктивності з допомогою швидше процесора. 
  • Слідкуйте за узгодженістю. Зауважте, що певні процеси постійно використовують високий відсоток ресурсів ЦП. Якщо деякі завдання пов'язані з процесором, швидше процесор, ймовірно, може прискорити їх виконання. 
  • Перевірте використання ядер ЦП. На вкладці "Продуктивність" відстежуйте використання окремих ядер ЦП. Якщо ви помітили, що одне або кілька ядер постійно завантажені, а інші простоюють, ваші завдання можуть виграти від процесора з більш високою продуктивністю. 

Parallels Desktop + чіп Apple M3  

Користувачі Windows та Linux тепер можуть використовувати виняткову продуктивність та енергоефективність чіпа M3, одночасно безперешкодно отримуючи доступ до своїх улюблених операційних систем через Parallels Desktop.  

Синергія процесора Apple M3 та Parallels Desktop обіцяє виграшну комбінацію, яка, ймовірно, перевершить ваші очікування. 

Команда Parallels приділяє велику увагу якості наших програмних продуктів та зручності їх використання.  

З недавнім випуском комп'ютерів Mac, оснащених чіпами Apple M3, Parallels прагне провести ретельне тестування та оцінку за участю внутрішніх випробувальних центрів та вашого цінного внеску.

Інші новини

Найкраща ціна