+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Знижено ціни на Azure confidential computing DCsv2 and DCsv3-series VMs

Знижена ціна на віртуальні машини Azure для конфіденційних обчислень DCsv2 і DCsv3-серії

У рамках свого зобов'язання забезпечити максимально можливу цінність для конфіденційних обчислень Azure , Microsoft оголосила про зниження ціни на віртуальні машини серії DCsv2 і DCsv3 до 33%. Зниження ціни дозволяє скористатися захистом даних ACC без премії в порівнянні з віртуальними машинами загального призначення на базі фізичного ядра.
 
Нові ціни набули чинності з 01.01.2022 року. Якщо ви вже використовуєте віртуальні машини серії DCsv2 і DCsv3 до 1/01/2022, ви побачите зниження ціни

Azure Confidential Computing

Ви володієте даними та контролюєте їх під час передавання та в стані спокою, і тепер ви можете розширити цю можливість для захисту своїх даних, коли вони використовуються.

Виберіть amd EPYC Gen3 на основі процесора віртуальні машини для підйому та перемикання програм без зміни коду та шифрування всієї віртуальної машини під час виконання. Крім того, ви можете вибрати віртуальні машини на базі Intel SGX, які забезпечують конфіденційність і налаштування на рівні додатків. Використовуйте служби Azure, такі як довірений запуск, щоб оцінити цілісність віртуальної машини для конфіденційних обчислень. За бажанням скористайтеся можливостями атестації Azure. Це уніфіковане рішення, яке перевіряє рівень безпеки віртуальних машин.

Віртуальні машини Azure для конфіденційних обчислень з підтримкою AMD EPYC Gen3

Віртуальні машини на базі процесора AMD EYPC Gen3 повністю шифруються під час роботи та забезпечують конфіденційність даних про підйом і зміну.

Віртуальні машини Azure для конфіденційних обчислень з підтримкою Intel SGX

Віртуальні машини, побудовані за технологією Intel SGX, підтримують створення апаратних анклавів.

Завжди зашифровано за допомогою захищених анклавів у базі даних Azure SQL 

Розширює можливості конфіденційних обчислень, забезпечуючи шифрування на місці та підтримуючи більш складні, конфіденційні запити.

Azure Confidential Compute nodes in Azure Kubernetes (AKS)

Конфіденційні обчислювальні вузли підвищують безпеку контейнерних додатків в АКС.

Довірений запуск для віртуальних машин

Захищає ваші віртуальні машини від буткітів, руткітів та шкідливих програм на рівні ядра.

Azure confidential ledger Preview

Неструктуроване сховище даних, захищене від фальсифікацій, розміщене в надійних середовищах виконання та підкріплене доказами, які підлягають криптографічній перевірці.

Інші новини

Найкраща ціна