+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Veeam Backup & Replication - Veeam DataLabs

Резервне копіювання та реплікація Veeam - Veeam DataLabs

 Запрошуємо вас на демонстрацію Veeam Backup & Replication, під час якої ми представимо детальний технічний огляд архітектури, структури та випадків використання технології Veeam® DataLabs™.

9 грудня, четвер   |  11:00 GMT + 3

Під час демонстрації системний інженер Veeam розгляне:

  • Випадки використання DataLabs Veeam
  • Основи технології DataLabs
  • забезпечити відповідність нормативним вимогам DataLabs
  • Гарантія відновлення даних 101
  • створити тестове середовище в кілька кліків

Можливість резервного копіювання даних і відновлення - це одне, але давайте також розглянемо можливість використовувати ці резервні дані або навіть можливість використовувати інвестиції, які ви зробили далі, у своє виробниче сховище. Надання можливості іншим частинам вашого бізнесу отримувати вигоду від цих даних є ще більш важливим, оскільки ми знаходимося у світі, який критично залежить від даних.

Деякі з областей, які дійсно могли б процвітати від майже живих копій виробничих даних про ефективне та ефективне зберігання, - це тестування безпеки, завдання ІТ-адміністрування, DevOps та аналітика. Навіщо брати для цих цілей повні копії? Чому потенційно впливають на виробничі навантаження під час запуску аналітики чи інших процесів проти виробничих навантажень?

Veeam DataLabs дозволяє використовувати файли резервних копій або навіть репліки та запускати копію екземпляра в ізольованій мережі для виконання будь-яких завдань за межами виробничого середовища. Також включена можливість використовувати знімки сховища, що відповідають додаткам, від багатьох інтеграцій сховища, які постачальники підтримують сьогодні.

Наприклад, ви можете надати розробникам самообслуговування, щоб розкручувати копії даних, коли вони розробляють нові функції.  Ви можете надати середовища пісочниці для ІТ-операцій для тестування нових виправлень та оновлень, перш ніж вони будуть розгорнуті по всій компанії.  Команди безпеки та криміналістики можуть використовувати копії даних для перевірки вразливостей безпеки, не порушуючи виробничі системи, або для виконання криміналістики щодо події, яка була підхоплена через їхню платформу управління інцидентами безпеки та подіями.  Або, можливо, групи відповідності та аналізу повинні надати статистику та аналіз щодо зростання даних або типів даних.

Пісочниця на вимогу

Для того, щоб це спрацювало, нам потрібно створити три речі у Veeam Backup & Replication. Цього можна досягти в користувальницькому інтерфейсі або через PowerShell.

Для цього процесу потрібно наступне:

  • Віртуальна лабораторія
  • Група додатків
  • ВпевненийБекап робота

Після того, як ці три компоненти будуть налаштовані, ви можете почати використовувати переваги Veeam DataLabs. Це одноразове налаштування.

Віртуальна лабораторія

Віртуальна лабораторія — це невеликий пристрій Для Linux, який працює у вашому середовищі та забезпечує шлюз до вашого «лабораторного» середовища, дозволяючи нічого не проходити назад до виробничого середовища. Цей прилад буде працювати в цільовому середовищі у віртуальній інфраструктурі.

Група додатків

Концепція групи додатків полягає в тому, що багато робочих навантажень не працюють поодинці, вони вимагають декількох екземплярів, щоб дійсно мати можливість протестувати функціональність загальної програми. Група застосунків згрупує всі ці компоненти та залежності. Цю групу програм можна вибрати зі знімків зберігання, резервних копій або реплік, і їх можна змішувати, щоб дозволити включати різні багаторівневі екземпляри в ізольоване середовище.

ВпевненийБекап робота

Завдання SureBackup — це графік і група, заснована на політиці, коли і де ми хочемо, щоб середовище пісочниці працювало. Ця робота об'єднує групу додатків та віртуальну лабораторію. Наприклад, у вас може бути кілька віртуальних лабораторій, налаштованих для різних сайтів і розташувань. У вас також може бути кілька груп додатків для різних циклів тестування та розробки.

Інтеграція знімків сховища

Особливий процес, який я хотів би висвітлити, - це використання інтеграції знімків сховища.

  1. Veeam виявить останній знімок сховища для віртуальних машин
  2. Потім Veeam ініціює копію знімка сховища, це гарантує, що знімок залишиться незмінним під час цього процесу.
  3. Потім копія знімка представляється як новий сховище даних у середовищі, де була налаштована віртуальна лабораторія.
  4. Потім Veeam переналаштує файли конфігурації. Запустіть віртуальні машини на цьому етапі. Середовище пісочниці готова до виконання необхідних завдань.
  5. Після завершення процесу, а копія та середовище більше не потрібні, Veeam автоматизує такі процедури: вимкнення живлення, очищення, демонтаж сховища даних та остаточне вимкнення віртуальної лабораторії. Фінальним завданням є видалення копії знімка системи зберігання.

Я думаю, ви погодитеся, що цей процес перевищує щоденне резервне копіювання та відновлення, яке є важливим у всіх бізнесах сьогодні. Можливість досягти додаткових точок дотику всередині бізнесу та запропонувати цінність даних, не впливаючи на повсякденну роботу виробничої системи, є справжньою цінністю для багатьох.

Інші новини

Найкраща ціна