+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Veeam Data Platform v12.2 розширює можливості відмовостійкості даних на більшу кількість платформ та додатків

Veeam Data Platform v12.2 розширює можливості відмовостійкості даних на більшу кількість платформ та додатків

Veeam Software, лідер по частці ринку в галузі забезпечення стійкості даних, сьогодні оголосила про випуск Veeam Data Platform v12.2, яка розширює підтримку захисту даних на широкому спектрі нових платформ, продовжуючи розвиватися. наскрізні можливості кібербезпеки. Цей останній випуск поєднує найповніші можливості резервного копіювання, відновлення та забезпечення безпеки даних з можливістю надання клієнтам можливості перенесення та захисту даних на нові платформи. Veeam Data Platform v12.2 — це єдине комплексне рішення, яке дає організаціям свободу підтримувати операційну гнучкість і безпеку, одночасно захищаючи критично важливі дані від кіберзагроз, що розвиваються, і несподіваних змін у галузі.

«У цифровому світі організації стикаються з трьома найважливішими проблемами: вони мають захистити свої дані та мати можливість швидко відновити їх, хоч би що трапилося; їм потрібна свобода переходу на нові платформи; і їхні дані мають бути доступними там, де вони необхідні, включаючи штучний інтелект», - сказав Ананд Есваран, генеральний директор Veeam. «У Veeam ми прагнемо підтримувати ці критично важливі можливості для наших 550 000 клієнтів, і версія 12.2 – це важливий крок уперед. Veeam Data Platform є єдиною платформою, яка забезпечує стійкість даних на хмарних, локальних і гібридних платформах, поєднуючи потужний захист даних, безпечну міграцію, безшовну інтеграцію з хмарою і найпередовішу в галузі комплексний захист від програм-вимагачів. Дані – це джерело життєвої сили кожної організації, а Veeam Data Platform гарантує їхню безпеку, надійність та постійну доступність».

З Veeam Data Platform v12.2 організації отримують свободу вибору кращої інфраструктури з масштабованим захистом на основі політик. Нова інтеграція з Nutanix Prism Central забезпечує найкращий у своєму класі захист для корпоративних потреб. Крім того, підтримка нового гіпервізора Proxmox VE дозволяє організаціям мігрувати та модернізуватись на їх умовах. Також включено резервне копіювання MongoDB, що забезпечує незмінність, централізоване керування та високошвидкісне відновлення.

Нова платформа даних Veeam v12.2 допомагає прискорити перехід організацій до хмари, нових гіпервізорів або HCI завдяки підтримці Amazon FSx, Amazon RedShift, Azure Cosmos DB та Azure Data Lake Storage. Платформа пропонує повне управління правилами YARA , включаючи RBAC, безпечне розповсюдження та організоване сканування резервних копій, що дозволяє своєчасно виявляти проблеми та забезпечувати дотримання правил відповідності. 

Veeam Data Platform v12.2 спрощує підвищення рівня безпеки та оптимізацію операцій. Розширені сигнали перевірки працездатності допомагають виявляти порушення цілісності даних та прогалини у зборі. Крім того, резервні копії можна швидко перенести до архівного сховища, що оптимізує витрати без шкоди для відповідності вимогам.

Нова платформа даних Veeam v12.2 містить кілька нових функцій, зокрема:

  1. Резервне копіювання для Proxmox VE: захистіть власний гіпервізор, не вимагаючи керування або використання агентів резервного копіювання. Скористайтеся гнучкими варіантами відновлення, включаючи відновлення віртуальних машин з VMware, Hyper-V, Nutanix AHV, oVirt KVM, AWS, Azure та Google Cloud; а також відновлення резервних копій фізичних серверів безпосередньо в Proxmox VE (для аварійного відновлення або віртуалізації/міграції).
  2. Резервне копіювання для MongoDB: з легкістю підвищуйте свою кіберстійкість, використовуючи незмінні резервні копії, резервні копії та розширені можливості зберігання.
  3. Розширена інтеграція Nutanix AHV : захистіть критично важливі дані Nutanix AHV із вузлів реплік, не впливаючи на виробниче середовище. Скористайтеся перевагами глибокої інтеграції Nutanix Prism із завданнями резервного копіювання на основі політик, підвищеною безпекою резервного копіювання та гнучкістю у проектуванні мережі.
  4. Розширена підтримка AWS. Підвищіть власну стійкість Amazon FSx та Amazon Redshift за рахунок захисту на основі політик та швидкого автоматичного відновлення.
  5. Розширена підтримка Microsoft Azure. Розширте вбудовану стійкість Azure Cosmos DB та Azure Data Lake Storage Gen2 для відмовостійкого захисту та швидкого автоматичного відновлення.

Підтримка Proxmox VE

Раніше цього року Veeam оголосила, що у планах – підтримка Proxmox VE. Тепер Veeam Data Platform пропонує надійне та надійне рішення для резервного копіювання для Proxmox VE, що забезпечує захист гіпервізора без необхідності керування чи використання агентів. Будучи першокласним представником платформи, Proxmox VE отримає багато тих же переваг, які Veeam пропонує сьогодні. Від швидкого та ефективного резервного копіювання до комплексного моніторингу та звітності ви зможете захистити свої робочі навантаження Proxmox VE ефективним, але звичним способом.

Але справа не лише в резервних копіях — зрештою, який сенс у резервній копії, якщо її неможливо відновити? Завдяки технології миттєвого відновлення Veeam робочі навантаження Proxmox VE можна відновити у vSphere або Hyper-V за лічені секунди. Якщо ви плануєте перейти на Proxmox, ми маємо рішення: Veeam Data Platform 12.2 дозволить вам відновлювати резервні копії з будь-якого гіпервізора, захищеного Veeam, на Proxmox VE!

Підсумовуючи, можна сказати, що підтримка Veeam Proxmox VE:

  • Розширіть свободу даних за рахунок гнучкості гіпервізора, забезпечуючи надійність за умов галузевих змін.
  • Забезпечте відновлення протягом усього життєвого циклу даних завдяки розширеній підтримці незмінності резервних копій.
  • Зменшіть труднощі міграції за допомогою наявних резервних копій. 
  • Заощаджуйте час та простір за допомогою ефективного зберігання резервних копій.
  • Скористайтеся перевагами убудованих можливостей безпеки Veeam Data Platform.

Центральна інтеграція Nutanix Prism

Адміністратори Nutanix AHV будуть у захваті від цього релізу, оскільки Veeam представляє інтеграцію з Nutanix Prism Central. Ця інтеграція дає безліч переваг, таких як можливість створювати завдання резервного копіювання на основі політик за допомогою Nutanix категорій. При створенні або додаванні нових робочих навантажень просто позначте віртуальну машину як частину процесу, і завдання резервного копіювання на основі категорій автоматично почне захищати це робоче навантаження.

Інші особливості включають централізоване управління образами для ваших робочих вузлів, покращені засоби управління обробкою гостьових інструментів Nutanix та можливість резервного копіювання реплік віртуальних машин Nutanix. Будь то через те, що віртуальні машини надто чутливі до затримки моментального знімка, мережевої архітектури або з будь-яких інших причин, можливість резервного копіювання реплік віртуальних машин забезпечує підприємствам гнучкість, необхідну досягнення необхідних показників RPO.

Veeam продовжує розширювати можливості захисту найважливіших даних Nutanix AHV, і цей випуск продовжує просувати цю голку вперед завдяки:

  • Уніфікований інтерфейс, що дозволяє виконувати завдання резервного копіювання на основі політик та одночасно спрощує адміністрування та розгортання.
  • Гнучкість під час проектування мережі — розширення захисту до унікальних архітектур, а також підвищення безпеки та продуктивності резервного копіювання.
  • Захист критично важливих робочих навантажень без шкоди для виробництва.
  • Налаштовуються політики зберігання, що забезпечують оптимальну продуктивність.

Розширений захист для підприємств

Зрештою додатки — це рушійна сила бізнесу, а віртуалізація — лише частина історії. Veeam вже багато років є надійним постачальником послуг із захисту фізичних та хмарних робочих навантажень, і ми знову розширюємо сферу нашого захисту та адаптуємось до вимог наших клієнтів.

У випуску V12.2 Veeam також є захист резервного копіювання для робочих навантажень MongoDB на базі Linux. Але це непростий тип захисту. Завдяки агенту Veeam  для Linux  тепер ви можете створювати резервні копії хостів на рівні образів у наборах реплік MongoDB. Автоматичне розгортання та захист стають можливими завдяки використанню груп захисту, що дозволяє легко розгортати, налаштовувати та захищати робочі навантаження MongoDB у будь-якому масштабі.

Враховуючи, що не кожен ІТ-фахівець є фахівцем MongoDB, у цьому випуску також представлений новий Veeam Explorer для MongoDB. Завдяки комплексному резервному копіюванню адміністратори тепер можуть виконувати відновлення за лічені секунди — від цілих систем та екземплярів, аж до баз даних або навіть колекцій.

Очевидно, що це не типовий випуск, коли це стосується можливостей. Завдяки цьому новому захисту робочих навантажень ви отримуєте:

  • Незмінні резервні копії MongoDB із гнучкими можливостями правил 3-2-1.
  • Високошвидкісне відновлення за допомогою Veeam Explorer для MongoDB.
  • Пристрої об'єктного зберігання та дедуплікації підтримуються як цільові об'єкти резервного копіювання.
  • Резервне копіювання на основі образу із додатковими опціями відновлення.
  • Перевірена база транспортних технологій Linux.

Удосконалений захист публічної хмари

Хмара – це частина кожної історії, яку Veeam розповідає, коли йдеться про стабільність даних, і цей випуск не є винятком. Для клієнтів, які прагнуть мінімізувати витрати без шкоди дотримання вимог, довгострокове зберігання є спільною метою. Це особливо вірно для даних, які можна було б вважати «записуйте один раз, ніколи не читайте» - даних, які потрібно зберігати, але які ніколи не будуть переглядатися. Нова функція Direct to Archive дозволяє підприємствам відправляти резервні копії безпосередньо зі сховища рівня продуктивності (незалежно від сховища) безпосередньо на рівень архіву, скорочуючи витрати за рахунок відсутності необхідності споживати ресурси на рівні ємності.

Що стосується AWS, Veeam Data Platform розширює вбудовану стійкість двох нових сервісів AWS: Amazon FSx та Amazon Redshift за рахунок захисту на основі політик та швидкого автоматичного відновлення. Це дає вам впевненість у тому, що ваші хмарні робочі навантаження захищені, а також забезпечує стійкість даних до випадкового видалення, пошкодження, загроз безпеки та багато іншого.

У міру розширення послуг за допомогою Microsoft Azure і в міру того, як клієнти впроваджують ці послуги, Veeam продовжуватиме співпрацювати з вами. Тепер клієнти можуть скористатися захистом двох нових служб Azure: Azure Cosmos DB та Azure Data Lake Storage Gen2. Ви отримаєте рівень захисту, який ви очікуєте від Veeam, зі швидким автоматичним відновленням, детальним відновленням, централізованим керуванням всім захистом даних у гібридних та мультихмарних середовищах та відповідністю вимогам додатків, заснованих на даних, що зберігаються в цих середовищах. послуги.

Свобода даних: стійкість, якій можна довіряти

Суть у тому, що ваші дані мають бути захищені. Незалежно від того, чи мігруєте ви у хмару чи між гіпервізорами, Veeam Data Platform дозволяє вам впевнено переносити, керувати та захищати ваші дані. Veeam постійно впроваджує інновації на багатьох платформах, включаючи Public Cloud, Nutanix AHV, Microsoft Hyper-V, Red Hat, Kubernetes, VMware та інші, щоб гарантувати повну відмовостійкість даних.

Інші новини